Повезане вести

Тан уморна: Победила Серену па разбеснела дубл партнерку

Тан уморна: Победила Серену па разбеснела дубл партнерку

Спорт клуб 29.06.2022
Цео тениски свет гледао је у уторак увече у Хармони Тан док је побеђивала легендарну Серену Вилијамс. Дан касније њена дубл партнерка је бесна што је морала да се повуче јер је Тан због умора одлучила да не игра дубл већ да се… »
Шокирала Серену, па донела одлуку која је разбеснела немицу! Тамара се огласила: Нисам ово заслужила, тужна сам!

Шокирала Серену, па донела одлуку која је разбеснела немицу! Тамара се огласила: Нисам ово заслужила, тужна сам!

Мондо 29.06.2022
Хармони Тан је остварила победу каријере, а после тога је донела одлуку која је разбеснела немачку тенисерку Тамиру Корпач. Хармони Тан је остварила победу каријере, а после тога је донела одлуку која је разбеснела немачку… »
Дубл партнерка француске тенисерке Тан љута због одустајања са Вимблдона

Дубл партнерка француске тенисерке Тан љута због одустајања са Вимблдона

Бета 29.06.2022
Немачка тенисерка Тамара Корпач наљутила се на своју партнерку у дублу Францускињу Хармони Тан, која се повукла из такмичења дублова због повреде, након што је победила Серену Вилијамс у првом колу лондонског Вимблдона. Тан је… »
"Немој да се бавиш тенисом!" Победила Серену Вилијамс, па доживела напад колегинице коју је "издала"

"Немој да се бавиш тенисом!" Победила Серену Вилијамс, па доживела напад колегинице коју је "издала"

Вечерње новости 29.06.2022
ФРАНЦУСКА тенисерка Хармони Тан јуче је остварила највећу победу у каријери. Она је савладал Серену Вилијамс са 2:1, али је разочарала Немицу Тамару Корпач. Фото: ЕПА-ЕФЕ/АНДИ РАИН Наиме, њих две је требало да наступе у дублу… »
Победила Серену, па наљутила партнерку: Чекала сам је до сат пре меча

Победила Серену, па наљутила партнерку: Чекала сам је до сат пре меча

Нова 29.06.2022
Немачка тенисерка није задовољна потезом Францускиње. Хармони Тан је у првом колу Вимблдона након велике борбе победила легендарну Серену Вилијамс 7:5, 1:6, 7:6. У среду је Тан требало да наступи у дубл конкуренцији са немачком… »
Тенис и Вимблдон 2022: Серена Вилијамс није сигурна да ће опет играти на Вимблдону, али жели још гренд слем турнира

Тенис и Вимблдон 2022: Серена Вилијамс није сигурна да ће опет играти на Вимблдону, али жели још гренд слем турнира

Јужне вести 29.06.2022
Гетти Имагес Серена Вилијамс није сигурна да ли ће поново играти на Вимблдону, али каже да ју је елиминација у првом колу у уторак мотивисала да настави да игра на будућим гренд слемовима. Легендарна америчка тенисерка Серена… »

BBC News 29.06.2022
Серена Вилијамс није сигурна да ли ће поново играти на Вимблдону, али каже да је поново мотивисана. Серена Вилијамс није сигурна да ли ће поново играти на Вимблдону, али каже да ју је елиминација у првом колу у уторак мотивисала… »

Вести дана »