Povezane vesti
Devojčica koju je obljubio mladić kod Lazarevca dala izjavu: Rekla je da ga je molila da prestane da je ljubi
Telegraf 29.06.2022
I. J. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u kojem je dao sramnu odbranu. Devojčica (14) iz okoline Lazarevca koju je, kako se sumnja, obljubio I. J. (20) dala je izjavu u kojoj je navela šta se dogodilo te noći kada je napao mladić iz susednog sela… »
Saslušana devojčica (14) koju je obljubio mladić: „Molila sam da prestane“
Nova 29.06.2022
Devojčica (14) iz okoline Lazarevca koju je, kako se sumnja, obljubio I. J. (20) dala je izjavu u kojoj je navela šta se dogodilo te noći kada je napao mladić iz susednog sela. „Nisam pristala na bilo kakav odnos sa njim, molila sam ga da prestane da me… »
Vesti dana »
Pajić (PSG): Srbiji nije potreban krnji REM koji će poslužiti da se ispune evropski indikatori
Nedeljnik pre 1 satjoš 62 povezane
RHMZ: Narednih sat-dva kiša ili pljusak sa grmljavinom u Beogradu
N1 Info pre 53 minutajoš 32 povezane
„Tramp dosledan, otvoren da sasluša Putina“: Peskov komentarisao razgovor predsednika Rusije i SAD
Danas pre 4 minutajoš 47 povezanih
Nakon sastanka sindikata GSP sa Vučićem, obustavlja se javno-privatno partnerstvo sa „Strelom“?
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Novosađanin pred policajcima odbacio paketić marihuane i vagicu, a potom mu u stanu našli ostatak narkotika
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane