Povezane vesti

Vedrana Rudan žestoko Jovani Joksimović: Voziš auto od 500.000 evra

Vedrana Rudan žestoko Jovani Joksimović: Voziš auto od 500.000 evra

Vesti online 29.06.2022
Književnica Vedrana Rudan nedavno je gostovala kod Jovane Joksimović u jutarnjem programu. Njeno gostovanje još se prepričava, zbog teških reči koje su razmenile. Vedrana je pokušala da uvredi Jovanu na osnovu njenog bogatstva i fizičkog izgleda… »
Jovana Joksimović nije jedina: Vedrana Rudan je žestoko vređala i ove voditelje

Jovana Joksimović nije jedina: Vedrana Rudan je žestoko vređala i ove voditelje

Nova 29.06.2022
Nedavno gostovanje književnice Vedrane Rudan kod Jovane Joksimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava. Korisnicima društvenih mreža naročito je bio zanimljiv njen odnos prema voditeljki, jer je Rudan sve vreme pokušavala da uvredi Jovanu na… »
Vedrana Rudan i Jovana Joksimović u žestokoj svađi! (VIDEO)

Vedrana Rudan i Jovana Joksimović u žestokoj svađi! (VIDEO)

Svet plus 29.06.2022
Vedrana Rudan i Jovana Joksimović u žestokoj svađi! Evo da sam ja plaćena kao Vi, ja bih možda i lepše izgledala od Vas... Nedavno gostovanje knjižvenice Vedrane Rudan kod Jovane Joskimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava. Sada je na… »
Od “Vaša žena ima ljubavnika” do “Nisi našla nekoga da te oplodi” Vedrana Rudan ima poseban “pik” prema…

Od “Vaša žena ima ljubavnika” do “Nisi našla nekoga da te oplodi” Vedrana Rudan ima poseban “pik” prema…

Blic 29.06.2022
Nedavno gostovanje knjižvenice Vedrane Rudan kod Jovane Joskimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava. Korisnicima društvenih mreža naročito je bio zanimljiv njen odnos prema voditeljki, jer je Rudan sve vreme pokušavala da uvredi Jovanu na… »

Vesti dana »