Повезане вести
Имам бољу г*зу од Сандре Африке! Јована Јеремић упоредила себе са згодном певачицом, па поручила: Згоднија сам, држала сам…
Курир 29.06.2022
Водитељка Јована Јеремић уживала је у Шпанији са непознатим мушкарцем, а по повратку одмор је наставила у Црној Гори. Она се редовно оглашава на Инстаграму, где је делила и низ фотографија у купаћем костиму и том приликом… »
"Згоднија сам од Сандре Африке": Јована Јеремић упоредила себе са једном од најзгоднијих певачица: "Пазим шта једем да бих…
Блиц 29.06.2022
Водитељка Јована Јеремић након одмора у Шпанији, вреле летње дане проводи у Црној Гори. Јована неретко дели фотографије на Инстаграму док позира у купаћем костиму, а како каже, сматра да је згоднија и од Сандре Африка која се… »
Имам бољу гузу од Сандре Африке: Водитељка грмела на плажи у купаћем - "Не једем да бих била топ пи*ка!"
Мондо 29.06.2022
Јована Јеремић открила зашто је "таква риба" Јована Јеремић открила зашто је "таква риба" Водитељка Јована Јеремић се након одмора у Шпанији појавила на Скалама у Црној гори, где је након изјава о Диди Јанковић решила да се… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Јаћимовић девети дан штрајкује глађу: Дијана Хрка остаје испред Скупштине, зборови тврде да је полиција тукла малолетнике
Нова пре 17 минутајош 28 повезаних
ФОТО, ВИДЕО: Штета на Вјесниковој згради у Загребу огромна, делови још горе, нема жртава
Радио 021 пре 7 минутајош 45 повезаних