Повезане вести
Футог ускоро добија базен: Радови теку по плану, уложено скоро 2 милијарде
Блиц 30.06.2022
У оквиру спортског комплекса у Футогу у току су и радови на изградњи базена који према речима надлежних теку и брже од планиране динамике. - Задовољан сам и динамиком и квалитетом извођења радова на базенском комплексу… »
Вучевић: Задовољан сам и динамиком и квалитетом извођења радова на базенском комплексу, Футог ће добити савремен и модеран…
Србија данас 30.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је данас радове на базену који се гради у оквиру спортског комплексу у Футогу. Тиме ће ово војвођанско место добити комплекс који има атлетски део, фудбалски стадион, базенски… »
ФОТО: Изградња базена у Футогу тече брже од предвиђеног, готови најкасније крајем 2023.
Радио 021 30.06.2022
Изградња комплекса базена у Футогу тече и брже од планиране динамике, а требало би да буде завршена најкасније у децембру 2023. године. "Ситуација је веома незахвална имајући у виду светску инфлацију и високе цене на тржишту… »
Радови на изградњи базена у Футогу теку добро
РТВ 30.06.2022
НОВИ САД, - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас приликом обиласка радова на изградњи базена у Футогу, да радови теку добро и брже од планиране динамике, саопштио је Град Нови Сад. Према његовим речима Град… »
Радови на изградњи базена у Футогу теку и брже од планиране динамике
Дневник 30.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је радове на изградњи базена у оквиру спортског комплекса у Футогу. - Задовољан сам и динамиком и квалитетом извођења радова на базенском комплексу. Извођачи су доста одмакли од… »
Градоначелник задовољан током радова на изградњи базена у Футогу
Мој Нови Сад 30.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је радове на изградњи базена у оквиру спортског комплекса у Футогу и изјавио да је задовољан "динамиком и квалитетом извођења радова". – Извођачи су доста одмакли од марта ове… »
Вучевић: Овим Футог добија спортски комплекс-атлетски део, фудбалски стадион, базен, затворену халу са теренима
Курир 30.06.2022
- Задовољан сам и динамиком и квалитетом извођења радова на базенском комплексу. Извођачи су доста одмакли од марта ове године када смо означили почетак радова – рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић који је обишао… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 1 сатјош 41 повезана

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 1 сатјош 43 повезане

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 1 сатјош 33 повезане

Драма у Трамповом авиону: Путнички авион се опасно приближио летелици, контролор лета урлао на пилоте
Мондо пре 4 минутајош 24 повезане

Протест пољопривредника испред суда у Новом Саду због хапшења колега
Нова економија пре 4 сатијош 17 повезаних