Povezane vesti
Otac Biljaninog ljubavnika: Moj sin je prošao poligraf, zna se ko je ubica
Nova 30.06.2022
Momčilo Lazarević, otac Aleksandra, koji je juče bio saslušan povodom zločina koji se odigrao u Leskovcu, ističe za naš portal da je njegov sin prošao poligraf, pušten je iz policije, kao i da je poznato ko je ubica Ivana Stojanovića, čije je… »
"Ona je ubica, moj sin Nije kriv!" Oglasio se otac Biljaninog ljubavnika: Ispitivali su ga inspektori, rekli su mu..
Mondo 30.06.2022
Aleksandrov otac potvrdio je da njegov sin bio u emotivnoj vezi sa Biljanom. Aleksandrov otac potvrdio je da njegov sin bio u emotivnoj vezi sa Biljanom. Otac Aleksandra L. koji je bio u vezi sa Biljanom S. koja je ubila svog supruga, pa njegovo telo… »
Moj sin nije kriv, inspektori su mu rekli da je čist! Otac ljubavnika žene koja je zabetonirala muža misli da zna ko je…
Kurir 30.06.2022
- Nije tačno da je moj sin učesnik u zločinu, mi smo ugledna porodica i ljudi nas neprestano zovu i ne mogu da se načude, pitaju me da li je to istina. Ovim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Momčilo Lazarević, otac Aleksandra Lazarevića koji… »
Bizarno: Na Biljaninoj umrlici kao ožalošćen potpisan muž kog je zabetonirala
Nova 30.06.2022
Na umrlici Biljane Stojanović, koja je u ponedeljak pronađena mrtva u pomoćnom objektu porodične kuće, naveden je kao ožalošćeni i njen suprug Ivan, čije je telo ubrzo nakon sahrane pronađeno zaliveno u betonu kuće. Među ožalošćenima na… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila budžet i prateće zakone, izmene Krivičnog zakonika, opozicija nije učestvovala
RTV pre 1 satjoš 79 povezanih
Leskovac: Tinejdžer (16) preminuo pošto je pretučen u blizini Hemijske škole
Beta pre 58 minutajoš 28 povezanih
Ukinut pritvor Vesiću, sud tvrdi da tužilaštvo nije priložilo dovoljno dokaza
Beta pre 52 minutajoš 29 povezanih
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 54 povezane
Kalas: EU je potreban snažan glas u svetu koji se brzo menja, da zajedno učinimo sve da se čuje
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih