Повезане вести

Хтео сам да ставим цев сачмаре у уста и репетирам: Стравична исповест славног музичара! Због дроге сам био у параноји

Хтео сам да ставим цев сачмаре у уста и репетирам: Стравична исповест славног музичара! Због дроге сам био у параноји

Курир 30.06.2022
Машин Ган Кели у новом документарцу говори о својој менталној борби, а на све то је утицаја имала и глумица Меган Фокс, која је његова вереница. Вереник Меган Фокс опет је направио скандал у јавности, овај пут на журки након… »
Шок! Крвавог лица напустио журку! На бини разбио чашу о главу, а снимак поделио на мрежама - милиони гледали (видео)

Шок! Крвавог лица напустио журку! На бини разбио чашу о главу, а снимак поделио на мрежама - милиони гледали (видео)

Мондо 30.06.2022
Вереник Меган Фокс направио је скандал на афтеру када је разбио себи чашу о главу. Вереник Меган Фокс направио је скандал на афтеру када је разбио себи чашу о главу. Бивши репер и тренутна панк звезда Машин Ган Кели након свог… »
Разбио себи чашу о главу и псовао, па завршио сав крвав: Вереник славне глумице изазвао инцидент на сопственом наступу (фото)…

Разбио себи чашу о главу и псовао, па завршио сав крвав: Вереник славне глумице изазвао инцидент на сопственом наступу (фото)…

Курир 30.06.2022
Машин Ган Кели разбио је себи чашу шампањца о главу током журке која се одржала након његовог концерта и напустио место догађаја крваве главе, заједно са својом вереницом, познатом глумицом, Меган Фокс, пише Даили Маил. Бивши… »

Вести дана »