Povezane vesti
Nikolina Kovač o krizi u braku: Nije me sramota da priznam, nije idealno
Nova 30.06.2022
Pevačica otkrila i da nema hrabrosti da radi ono što radi njen suprug. Pevački par Nikolina i Saša Kapor godinama su zajedno i imaju dvoje dece, a pevačica se nikada nije libila da govori o tome da su imali i neke krize u braku. Sada je otkrila koliko je… »
"Nije me sramota, nije sve idealno": Nikolina Kovač o krizi u braku i suprugu Saši Kaporu: "Nemam hrabrosti za ono šta on radi"…
Blic 30.06.2022
Nikolina Kovač stasala je u “Zvezdama Granda”, a svojom pojavom već godinama odaje utisak kao da nije deo estrade. Mnogi je doživljavaju kao nežnu plavušu, što zbog izgleda, glasa, pesama, a ona kaže da je u biti snažna. - Mogla bih za sebe reći da sam… »
Vesti dana »
Poznat naredni rival: Đoković će igrati protiv branioca titule za plasman u četvrtfinale Indijan Velsa
Danas pre 31 minutajoš 4 povezane
Snažan zemljotres pogodio Italiju Osetio se čak do Uroševca, svedočenja stižu sa celog Balkana: "Čudan pokret, kao da haluciniram"
Blic pre 6 minutajoš 4 povezane
(Video) "Rekao sam Putinu da može da pomogne, ali..." Tramp se obratio svetu, spomenuo i razgovor s ruskim liderom: "Odustaćemo od određenih sankcija vezanih za naftu"
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane
(Video) 10 godina je plakao na groblju Čeda Čvorak je kasnije bio ljut na sebe: "Mama i dan danas radi za džabe"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana