Povezane vesti
NIS-ova podrška ekološkim projektima – postavke Narodnog muzeja Zrenjanin dobile novi sjaj
Politika 30.06.2022
Kompanija NIS nastavlja da, u saradnji sa svojim partnerima, doprinosi poboljšanju energetske efikasnosti i unapređenju ekološke slike naše zemlje. Želeći da podrži rad jedne od najznačajnijih ustanova kulture u Zrenjaninu, kompanija NIS uložila je dva… »
NIS-ova podrška ekološkim projektima u okviru programa "Zajednici zajedno"
Telegraf 30.06.2022
Postavke Narodnog muzeja Zrenjanin dobile novi sjaj. Kompanija NIS nastavlja da, u saradnji sa svojim partnerima, doprinosi poboljšanju energetske efikasnosti i unapređenju ekološke slike naše zemlje. Želeći da podrži rad jedne od najznačajnijih ustanova… »
Narodni muzej Zrenjanin dobio novu rasvetu
RTV 30.06.2022
ZRENJANIN - Kompanija NIS kao društveno odgovorna kompanija već više od deceniju sprovodi program "Zajednici zajedno" širom Srbije. Od samog početka programa grad Zrenjanin je jedan od gradova partnera i tu je do sada realizovano 161 projekat. Rasveta… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 27 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Razgovori o prodaji NIS-a dobro napreduju, Srbija nije, niti će biti, kamen spoticanja
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 51 minutajoš 16 povezanih
Detalji nesreće u Hrvatskoj: Dva muškarca lakše povređena u padu žirokoptera na aerodromu u Vrsaru
Telegraf pre 46 minutajoš 15 povezanih