Povezane vesti

Gori hala puna plastike kod Kraljeva

Politika 30.06.2022
KRALjEVO - Kod Kraljeva je danas po podne izbio veliki požar koji je zahvatio halu punu plastike, a brojne vatrogasne ekipe su na terenu, prenose mediji. Požar gasi šest vozila iz Kraljeva i jedno vozilo iz Vrnjačke Banje. Vatra je zahvatila halu… »

Veliki požar kod Kraljeva: Gori hala od 1.000 kvadrata puna plastike

Telegraf 30.06.2022
Na intervenciju je upućeno 15 vatrogasaca. U Dragosinjcima kod Kraljeva došlo je do požara, gori komplet hala sa krovnom konstrukcijom u kojoj se vrši remont kompresora. U požaru, srećom, nema povređenih. U 16.30 prijavljeno je da gori hala od oko… »

Požar u fabrici kompresora kod Kraljeva, zapalila se hala sa plastikom

N1 Info 30.06.2022
Ugašen je požar koji je izbio u hali za remont kompresora u selu Dragošinjci kod Kraljeva, javlja RTS i navodi da nije bilo povređenih. Vatru koja je zhvatila oko 1000 metara kvadratnih montažnog objekta gasilo je petanest vatrogasaca, javlja RTS… »

Ugašen požar u selu Dragošinjci kod Kraljeva

RTV 30.06.2022
KRALJEVO - Ugašen je požar koji je danas popodne izbio u hali za remont kompresora u selu Dragošinjci kod Kraljeva, a povređenih nije bilo. Vatra je zahvatila halu površine od oko 1.000 kvadratnih metara, prenosi RTS. U gašenju požara je… »

Ugašen požar u hali plastike kod Kraljeva

RTS 30.06.2022
Ugašen požar koji je danas popodne izbio u hali za remont kompresora u selu Dragošinjci kod Kraljeva. Nema povređenih. Vatru koja je zhvatila oko 1000 metara kvadratnih montažnog objekta gasilo je petanest vatrogasaca, a jedna ekipa i dalje dežura… »

Lokalizovan požar u fabrici kod Kraljeva: Gorela hala puna plastike

B92 30.06.2022
Kraljevo -- Kraljevački vatrogasci su oko 16:30 časova dobili dojavu da je izbio požar u hali u mestu Dragosinjci. U požaru, srećom, nije bilo povređenih. Gorela je hala sa krovnom konstrukcijom u kojoj se vrši remont kompresora. U 16.30… »

Stravičan požar kod Kraljeva: Gorelo 1.000 kvadrata fabrike pune plastike! Crni dim se vinuo u nebo! (video)

Kurir 30.06.2022
U fabrici kompresora u selu Dragosinjci kod Kraljeva danas popodne izbio je požar, a zapalila se hala od oko 1.000 kvadrata sa krovnom konstrukcijom u kojoj se nalazi plastika. Kako Kurir saznaje, do požara je došlo oko 16 časova i 30 minuta i on je… »

VIDEO Ugašen požar kod Kraljeva, pogledajte šta je ostalo od fabrike

Nova 30.06.2022
Vatrogasci su se dobrih tri sata borili sa vatrom koja je danas oko 16.30h zahvatila pogon za proizvodnju kompresora u selu Dragosinjci kod Kraljeva. Veliki crni dim koji se pojavio nedugo nakon izbijanja požara, posledica je zapaljenog ulja koje je bilo… »

Lokalizovan požar u fabrici kod Kraljeva: Gorelo 1.000 kvadrata hale sa plastikom

Telegraf 30.06.2022
U požaru, srećom, nije bilo povređenih. U Dragosinjcima kod Kraljeva lokalizovan je požar koji je prijavljen danas oko 16.30. U požaru, srećom, nije bilo povređenih. Gorela je hala sa krovnom konstrukcijom u kojoj se vrši remont kompresora. U… »

VIDEO Prvi snimci požara u Kraljevu, gusti dim se nadvio nad fabrikom

Nova 30.06.2022
U fabrici kompresora u selu Dragosinjci kod Kraljeva danas je izbio požar, a zapalila se hala sa krovnom konstrukcijom u kojoj se nalazi plastika. Zbog količine ulja koja se zapalila stvorio se veliki crni dim. Podsećamo, u 16.30 prijavljeno je da gori… »

Ogroman oblak crnog dima: Gorela hala u kojoj se remontuju kompresori kod Kraljeva (video/foto)

Blic 30.06.2022
U Dragosinjcima kod Kraljeva došlo je do požara. Kako saznajemo, goreo je komplet hala sa krovnom konstrukcijom u kojoj se vrši remont kompresora. Zbog velike količine ulja koja se zapalila stvorio se veliki crni dim. Požar je ugašen.… »

Snimak stravičnog požara kod Kraljeva: Bukti 500 kvadrata fabrike pune plastike, crn dim se vinuo u nebo

Telegraf 30.06.2022
Požar velikih razmera. Danas nešto posle 16 časova u selu Dragosinjcima kod Kraljeva izbio je požar u fabrici kompresora. Požar je velikih razmera kao što se na snimku koji je objavio Kraljevoinfo vidi. Gori komplet hala sa krovnom konstrukcijom u… »

Požar kod Kraljeva: Gori hala od 500 kvadrata, na terenu 15 vatrogasaca

Nova 30.06.2022
U Dragosinjcima kod Kraljeva došlo je do požara, gori komplet hala sa krovnom konstrukcijom u kojoj se vrši remont kompresora. U 16.30 prijavljeno je da gori hala od oko 500 m2 i krovna konstrukcija u kojoj se nalazi plastika, piše Telegraf. Na… »

Jedna osoba nastradala u požaru u Divošu

Dnevnik 30.06.2022
SREMSKA MITROVICA: U požaru koji je izbio nedaleko od manastira Kuveždin, u selu Divoš, nastradala je jedna osoba, prenose beogradski mediji. Vatra je zahvatila šumu i nisko rastinje, pišu Novosti. Vatrogasne ekipe sa dva vozila iz Sremske Mitrovice… »

Užas kod manastira Kuveždin: Jedna osoba nastradala u velikom požaru u blizini svetinje

Kurir 30.06.2022
U blizini manastira Kuveždin u selu Divoš oko 14 sati izbio je požar u kome je jedna osoba nastradala. Prema prvim informacijama goreli su šuma i nisko rastinje. Pripadnici VSJ Sremska Mitrovica sa dva vozila bore se sa plamenom… »

Veliki požar kod manastira Kuveždin: Poginula jedna osoba, vatra u šumi

Blic 30.06.2022
Jedna osoba poginula je u požaru koji je oko 14 sati danas izbio u blizini manastira Kuveždin u selu Divoš. Prema prvim informacijama goreli su šuma i nisko rastinje. Pripadnici vatrogasne-spasilačke jedinice Sremska Mitrovica sa dva vozila bore se… »

Muškarac stradao u požaru kod manastira Kuveždin: Vatra guta šumu i travu

Nova 30.06.2022
U požaru koji je danas oko 14.30 izbio nedaleko od manastira Kuveždin, u selu Divoš, nastradala je jedna osoba, potvrđeno je za portal Nova.rs. Vatra je zahvatila šumu i nisko rastinje. Kako je rečeno našem portalu, u požaru je stradala jedna… »

Požar kod manastira Kuveždin; nastradala jedna osoba

B92 30.06.2022
U požaru koji je izbio nedaleko od manastira Kuveždin, u selu Divoš, nastradala je jedna osoba. Vatra je zahvatila šumu i nisko rastinje. Vatrogasne ekipe sa dva vozila iz Sremske Mitrovice su na terenu i bore se sa plamenom. Pratite nas na našoj… »

Vesti dana »