Povezane vesti
Za vikend izmena režima saobraćaja u Dunavskoj zbog mjuzikla Lajbaha
Moj Novi Sad 30.06.2022
Zbog organizacije i realizacije muzičko-scenske izvedbe mjuzikla Wir sind das Volk (Mi smo narod), ljubljanskog benda Lajbah, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Dunavskoj ulici, od Beogradskog keja do Ulice Ive Lole Ribara, u Novom… »
Izmena režima saobraćaja zbog mjuzikla Lajbaha
RTV 30.06.2022
NOVI SAD - Zbog organizacije i realizacije muzičko-scenske izvedbe mjuzikla Wir sind das Volk (Mi smo narod), ljubljanskog benda Lajbah, određuje seprivremena zabrana odvijanja saobraćaja u Dunavskoj ulici, od Beogradskog keja do Ulice Ive Lole Ribara, u… »
Izmena režima saobraćaja zbog mjuzikla Lajbaha
Dnevnik 30.06.2022
Zbog organizacije i realizacije muzičko-scenske izvedbe mjuzikla Wir sind das Volk (Mi smonarod), ljubljanskog benda Lajbah, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja 1. i 2. jula od 18 do 00 časova. Saobraćaj će u tom periodu biti zabranjen u… »
Vesti dana »
Tri članice Glavnog odbora SRCE iz Leskovca napustile stranačke funkcije
Jugmedia pre 12 minutajoš 19 povezanih
Centralna izborna komisija Rusije: Moskovski sistem elektronskog glasanja pod snažnim napadima
Sputnik pre 27 minutajoš 13 povezanih
Studenti najoštrije osudili napad na novinarku dok je snimala štand SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih
Sporazum SAD, Danske i Grenlanda o bezbednosti i novi zakon o sankcijama Rusiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp: SAD postigle sporazum sa Danskom i Grenlandom o trajnoj kontroli bezbednosti
NIN pre 47 minutajoš 1 povezana