Povezane vesti

Grad veličine lešnika tukao Novi Pazar, odjekivala jaka grmljavina: Delovi grada ostali bez struje

Telegraf 30.06.2022
Nevreme sa grmljavinom i dalje traje, a povremeno nestaje i struje. Novi Pazar je u popodnevnim časovima zahvatilo nevreme praćeno gradom veličine lešnika. Grad je padao oko 10 minuta, a Novim Pazarom je odjekivala i jaka grmljavina, piše Indeks… »

Rashlađene stiže u Srbiju! RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu - promena vremena stiže prvo u ove krajeve

Mondo 30.06.2022
Objavljeno je upozorenje RHMZ o nagloj promeni vremena. Objavljeno je upozorenje RHMZ o nagloj promeni vremena. Na zapadu i jugozapadu Srbije u naredna dva sata očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom, piše u najnovijoj najavi na sajtu Republičko… »

Krupan grad tukao skoro 5 minuta! Snažno nevreme zahvatilo Novi Pazar i okolinu delovi grada ostaju bez struje (video)

Kurir 30.06.2022
Novi Pazar je u popodnevnim časovima zahvatilo nevreme praćeno gradom veličine lešnika. Grad je padao duže od pet minuta, čulo se i nekoliko udara groma, a prema tvrdnjama meštana povremeno nestaje i električna energija. Republički… »

Jaka kiša praćena gradom i grmljavinom pogodila Novi Pazar

IndeksOnline 30.06.2022
Novi Pazar je u popodnevnim časovima zahvatilo nevreme praćeno gradom veličine lešnika. Grad je padao duže od 5 minuta, a gradom i odjekuju jake grmljavine. Čulo se i nekoliko udara groma. Kiša praćena grmljavinom i dalje pada a prema tvrdnjama… »

Ako se vraćate sa posla, spremite se na pljuskove: RHMZ najavio grmljavinu u ovim delovima Srbije

Telegraf 30.06.2022
Inače, RHMZ je ranije danas upozorio na visoke temperature. Republički hidrometeorološki zavod najavio je mogući razvoj oblačnosti u popodnevnim satima za tri regiona Srbije. - U naredna dva sata uz lokalni razvoj oblačnosti na zapadu, jugozapadu i… »

Vesti dana »