Повезане вести

Николина скинула црнину и осмехом поручила: Биће боли и весеља, али живот тече

Николина скинула црнину и осмехом поручила: Биће боли и весеља, али живот тече

Нова 30.06.2022
Водитељка заблистала у ружичастом. Водитељка Николина Пишек недавно је доживела велику трагедију када јој је преминуо супруг Видоје Ристовић. Она није скривала бол, истичући да наставља да буде јака због својих ћерки. Ипак… »
Знам да би мој супруг то благословио: Николина Пишек скинула црнину и открила како се осећа - "Након доста времена..."

Знам да би мој супруг то благословио: Николина Пишек скинула црнину и открила како се осећа - "Након доста времена..."

Мондо 30.06.2022
Николина Пишек је објавила нове фотографије, али и исписала подужу поруку у којој је навела да мора наставити са животом. Николина Пишек је објавила нове фотографије, али и исписала подужу поруку у којој је навела да мора… »
Николина Пишек скинула црнину! Водитељка позирала са ружама у коси и поручила: Живот тече, овако сам одлучила да се осећам…

Николина Пишек скинула црнину! Водитељка позирала са ружама у коси и поручила: Живот тече, овако сам одлучила да се осећам…

Курир 30.06.2022
Прошло је мало више од 40 дана откако је супруг Николине Пишек Видоје Ристовић преминуо, а она је сада скинула црнину. Наиме, Николина се сада огласила на свом Инстаграм профилу и поделила са својим пратиоцима како се осећа. На… »

Вести дана »