Повезане вести
Надал: Размишљао сам о повлачењу, али…
Вести онлине 01.07.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да је до пре неколико недеља размишљао да се повуче из тениса, али да сада нема такве мисли, пренели су данас британски медији. Надал је јуче у другом колу Вимблдона победио Литванца… »
Надал: Пре неколико недеља сам хтео да се пензионишем
Нова 01.07.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал каже да је пре неколико недеља био близу одлуке да се повуче. Надал је освојио Аустралијан Опен и Ролан Гарос, а сада већ нема немаеру да се повуче. Он је прошао у треће коло Вимблдона и на… »
Надал не размишља о пензији: ‘Размишљао сам о повлачењу, али сада више не’
Хот спорт 01.07.2022
Шпански тенисер говорио је о повлачењу. Шпанац је победио Ричардаса Беранкиса и пласирао се у треће коло Вимблдона, а након тог меча говорио је о бројим темама, међу којима је било и повлачење. – Моја филозофија од пре пар… »
Њега Надал обожава! Ово је спортиста коме се диви Рафа
Вечерње новости 01.07.2022
РАФАЕЛ Надал је победом над Ричардасом Беранкисом стигао до трећег кола на Вимблдону и наставио сан о календарском гренд слему, иако се његов наставак каријере пре само неколико недеља доводио у питање. ФОТО: Тањуг/АП – Моја… »
Надал победио после велике борбе: Шпанца прописно намучио 106. тенисер света
Вечерње новости 30.06.2022
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал победио је Ричардаса Беранкиса са 6:4, 6:4, 4:6, 6:3 и пласирао се у треће коло Вимблдона. ФОТО: АП Иако резултат то не показује, "бик са Мајорке" није био толико убедљив. Искусни Литванац је пружио… »
Вести дана »
Холивудски редитељ Роб Рајнер и његова супруга Мишел пронађени мртви у Лос Анђелесу
Бета пре 35 минутајош 37 повезаних
Број погинулих у нападу на плажи Бондај порастао на 16; Медији објавили идентитет нападача
Спутник пре 25 минутајош 23 повезане
Временска прогноза за понедељак, 15. децембар: Данас јутро магловито, током дана сунчано
Бета пре 10 минутајош 20 повезаних
Појачане контроле на путевима: РОАДПОЛ акција у 34 земље, фокус на алкохол и наркотике до децембра 2025.
Телеграф пре 15 минутајош 15 повезаних