Повезане вести
Дејан се гуши у сузама због породице: Саопштио тужне вести: "Разболела се, тешко ми је"
Блиц 01.07.2022
Дејану Драгојевићу пуштени су снимци успомена са породицом, па се он расплакао током емисије и открио да му је веома тешко због онога што им је приредио. Признао је да се највише потресао када је видео бабу, за коју како каже, се… »
Драгојевић се гуши у сузама због породице: Кад будем видео бабу, неће ми бити добро! Да се са мамом нешто десило, обесио бих се…
Курир 01.07.2022
Ријалити учесник Дејан Драгојевић расплакао се када му је у "Задрузи" поменута породица. Наиме, Дејан је имао прилику да види снимак себе како гледа успомене, па је открио шта га је уствари дотукло. - Било ми је драго што сам… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана