Povezane vesti
Dejan se guši u suzama zbog porodice: Saopštio tužne vesti: "Razbolela se, teško mi je"
Blic 01.07.2022
Dejanu Dragojeviću pušteni su snimci uspomena sa porodicom, pa se on rasplakao tokom emisije i otkrio da mu je veoma teško zbog onoga što im je priredio. Priznao je da se najviše potresao kada je video babu, za koju kako kaže, se ozbiljno razbolela. -… »
Dragojević se guši u suzama zbog porodice: Kad budem video babu, neće mi biti dobro! Da se sa mamom nešto desilo, obesio bih se…
Kurir 01.07.2022
Rijaliti učesnik Dejan Dragojević rasplakao se kada mu je u "Zadruzi" pomenuta porodica. Naime, Dejan je imao priliku da vidi snimak sebe kako gleda uspomene, pa je otkrio šta ga je ustvari dotuklo. - Bilo mi je drago što sam video moje, ali kada sam… »
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 6 satijoš 1 povezana