Povezane vesti
(Video) "ovo je teror": Nataša Bekvalac otkrila šta joj se desilo u 6 ujutru na odmoru u Grčkoj: Ugledala nju na vratima
Blic 01.07.2022
Nataša Bekvalac trentno je na letovanju u Grčkoj sa naslednicama Katjom i Hanom, a jutros ju je dočekalo iznenađenje. Pevačica je, naime, otkrila da ju je u ranim jutarnjim satima probudila sestra Kristina sa sinom, koja ima se pridružila na odmoru… »
„Ovo je teror“: Nataša o tome šta joj se desilo u 6 ujutru na odmoru u Grčkoj
Nova 01.07.2022
Nataša Bekvalac trentno je na letovanju u Grčkoj sa naslednicama Katjom i Hanom, a jutros ju je dočekalo iznenađenje. Pevačica je, naime, otkrila da ju je u ranim jutarnjim satima probudila sestra Kristina sa sinom, koja ima se pridružila na odmoru… »
Jutarnji teror, probudila me je u 6 ujutru! Nataša Bekvalac se požalila, evo šta ju je dočekalo - "Gospode, pomozi mi!"
Mondo 01.07.2022
Natašu Bekvalac na odmoru posetila sestra Kristina. Natašu Bekvalac na odmoru posetila sestra Kristina. Nataša Bekvalac nedavno je otputovala na odmor sa ćerkama Hanom i Katjom, a pevačicine fotke i dalje se komentarišu, naročito one u bikiniju i one na… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 31 povezana
Poslanici završili rad za danas: Sutra rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
"Mrtva je za mene": Indi uputila grube reči Editi, odrekla se majke i sestre
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Skandalazona odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 46 minutajoš 20 povezanih