Povezane vesti
Petoro dece u trenu ostalo bez oca: Tuga u Sivcu zbog tragedije u Hrvatskoj: "Kažu da je ispred njega izleteo neko, pokušao je…
Blic 01.07.2022
Motociklista Nikola Pejin (48) iz Sivca nastradao je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj, kada je pao sa motora i udario u betonsku bankinu pored puta, a njegove komšije ne kriju tugu zbog tragične smrti motocikliste. Pejin je… »
"Ja sam otišao u večnu vožnju": Na profilu Dragana Nikolića koji je poginuo kod Drenovca osvanula tužna poruka
Blic 30.06.2022
Motociklista iz Ćuprije Dragan Nikolić nastradao je juče oko 18.00 sati na putu kod Drenovca. Nikolić je, prema nezvaničnim informacijama, vozeći motor "kavasaki" sleteo sa puta Paraćin-Pojate nakon čega je udario u drvo. Preminuo je na mestu nesreće… »
Vesti dana »
Ministar Selaković: Radujem se suđenju, prava meta nisam ja nego Vučić
Novi magazin pre 1 satjoš 67 povezanih
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
Potražnja manja od očekivanja Cene nafte pale blizu najnižeg nivoa u dva meseca, zbog rizika od prekomerne ponude
Dnevnik pre 46 minutajoš 90 povezanih
RTS i dalje bez novog generalnog direktora - nijedan kandidat nema dovoljno glasova
BBC News pre 37 minutajoš 20 povezanih
Treće osnovno tužilaštvo: Niko ne može da nam izda nalog, Mrdić prešao u klevetničku kampanju
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih