Povezane vesti
Broj novozaraženih i dalje raste: Imamo skoro hiljadu pozitivnih, nema preminulih, na respiratorima 8 pacijenata
Kurir 01.07.2022
U poslednja 24 sata registrovano je 960 slučaja zaraze korona virusom od testiranih 6.518 uzoraka. Nema preminulih, a na respiratorima se nalazi osam pacijenata. Dan ranije, podsetimo, na korona virus testirana je 7.441 osoba od kojih je 921 bilo… »
Batut: Porast broja zaraženih koronom, u Srbiji registrovane sve podvarijante omikrona
Euronews 01.07.2022
U Srbiji se tokom poslednje dve nedelje beleži porast broja obolelih od COVID-19 koji je praćen i povećanjem broja pacijenata na bolničkom lečenju, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Navode da su u Srbiji… »
Oglasio se Batut povodom porasta broja obolelih, ovo su mere: Preporučuju maske, evo ko treba da se izoluje
Telegraf 01.07.2022
Propisane su i mere za posebne kategorije, a to su obavezno nošenje maski u zdravstvenim ustanovama i ustanovama socijalne zaštite, kao i zabrana poseta pacijentima u zdravstvenim ustanovama. U Srbiji se tokom poslednje dve nedelje beleži porast broja… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Cena nafte skočila, azijske berze pale zbog Trampovih izjava o Iranu
Beta pre 40 minutajoš 31 povezana
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 40 minutajoš 42 povezane
Milić: Bez ključnih odgovora o Iranu; Janićević: Raketni kapaciteti Teherana znatno umanjeni
RTS pre 30 minutajoš 51 povezana