Повезане вести

ВИДЕО Скандал српског фудбалера: „Брате, убио сам их, дај црне кесе за лову“

ВИДЕО Скандал српског фудбалера: „Брате, убио сам их, дај црне кесе за лову“

Нова 01.07.2022
Невероватно због чега све може да се остане без посла. Српски фудбалер Огњен Мудрински остао је без уговора у Цељу иако је требало да постане најплаћенији играч екипе. Направио је кардиналну грешку, јер је „гурнуо прст у око“… »
Приватан снимак скупо коштао Мудринског

Приватан снимак скупо коштао Мудринског

Данас 01.07.2022
Најбољи фудбалер последњег првенства Словеније, по свој прилици, остао без богатог трансфера у Цеље. „Брате, убио сам их! Убио… Значи, скупљају лову по Цељу. Је л’ имаш неку црну кесу да им однесеш да скупе то и да буде лова… »
Мудрински ‘зезнуо’ сам себе: ‘Убио сам их!’ – Па остао без највећег уговора у држави! (видео)

Мудрински ‘зезнуо’ сам себе: ‘Убио сам их!’ – Па остао без највећег уговора у држави! (видео)

Хот спорт 01.07.2022
Ово се заиста ретко виђа! Српски нападач Огњен Мудрински имао је сјајну сезону иза себе. Очекивало се да потпише уговор са екипом Цеља и тако постане најплаћенији играч у Словенији, али је све упропастио сам, изјавом: Огњен… »
„Скупљају лову по Цељу“: Мудрински остаје без уговора

„Скупљају лову по Цељу“: Мудрински остаје без уговора

Спорт клуб 01.07.2022
Огњен Мудрински прошле сезоне освојио је титулу шампиона са Марибором, био је најбољи играч лиге и то му је донело понуду Цеља да пређе у његове редове. Од тога, чини се, неће бити ништа. Несмотреност коју је показао у… »
Брате, убио сам их! Имаш црну кесу да то скупе? Скандал због снимка српског фудбалера - хвалио се ловом, клуб све видео!

Брате, убио сам их! Имаш црну кесу да то скупе? Скандал због снимка српског фудбалера - хвалио се ловом, клуб све видео!

Мондо 01.07.2022
Скандал српског фудбалера који је претходне сезоне био најбољи играч, а овог лета требало да постане најплаћенији играч лиге! Скандал српског фудбалера који је претходне сезоне био најбољи играч, а овог лета требало да постане… »

Вести дана »