Повезане вести

„Зато ме је онако погледао“: Ђоковић открио зашто се није поздравио са судијом

„Зато ме је онако погледао“: Ђоковић открио зашто се није поздравио са судијом

Нова 01.07.2022
Велику пажњу је након меча на Централном терену привукла чињеница да српски тенисер није поздравио судију. Новак Ђоковић савладао је Миомира Кецмановића са 6:0, 6:3, 6:4 и пласирао се у осмину финала Вимблдона, а након тога… »
Сви причају о Новаковом потезу и питају се шта је разлог! Погнуо главу и само прошао, ово сигурно нисте видели у преносу

Сви причају о Новаковом потезу и питају се шта је разлог! Погнуо главу и само прошао, ово сигурно нисте видели у преносу

Мондо 01.07.2022
Новак Ђоковић није желео да се поздрави са арбитром након победе над Миомиром Кецмановићем. Новак Ђоковић није желео да се поздрави са арбитром након победе над Миомиром Кецмановићем. Новак Ђоковић се рутински пласирао у четврто… »
И Новак се изненадио: Стварно се нисам поздравио са судијом?

И Новак се изненадио: Стварно се нисам поздравио са судијом?

Спорт клуб 01.07.2022
Новак Ђоковић брзо је разјаснио дилему зашто се није поздравио са судијом Џоном Бломом после победе над Миомиром Кецмановићем (6:0, 6:3, 6:4) у трећем колу Вимблдон. Брзо и очекивано. „Је л’ се стварно нисам поздравио са… »
Кецмановић: Нећу да се убијем, али ми је криво

Кецмановић: Нећу да се убијем, али ми је криво

Нова 01.07.2022
Новак Ђоковић савладао је Миомира Кецмановића са 6:0, 6:3, 6:4 и пласирао се у осмину финала Вимблдона. Кецмановић је био под утиском Централног терена, али није био претерано разочаран. „Једноставно је одиграо много добро, а ја… »
Кецмановић: Понело ме мало све, криво ми је…

Кецмановић: Понело ме мало све, криво ми је…

Спорт клуб 01.07.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић био је разочаран својим наступом у поразу од Новака Ђоковића (6:0, 6:3, 6:4) у трећем колу Вимблдона. „Једноставно је одиграо много добро, а ја нисам пружио најбољи тенис који сам могао. Понело… »
Новак насмејао све: Много дуго играм! Причао о српским тенисерима на Централном терену Вимблдона

Новак насмејао све: Много дуго играм! Причао о српским тенисерима на Централном терену Вимблдона

Мондо 01.07.2022
Новак је фуриозно ушао у четврту рунду гренд слема. Новак је фуриозно ушао у четврту рунду гренд слема. Новак Ђоковић одиграо је сјајан меч против Миомира Кецмановића у 3. колу Вимблдона и тријумфом у три сета заказао за недељу… »

Вести дана »