Povezane vesti
Preminula urednica BN TV Suzana Rađen Todorić, saučešće uputio i predsednik Srbije
RTV 01.07.2022
BANJALUKA/BEOGRAD - Urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je danas posle kraće bolesti u bolnici u Bjeljini, objavila je BN TV. Rođena je 1962. u Sarajevu, gde je završila i Fakultet političkih nauka, dok je prve novinarkse korake napravila u… »
Tužna vest Poznata novinarka Suzana Rađen Todorić preminula u 60. godini
Kurir 01.07.2022
Preminula Suzana Rađen Todorić, urednica BN TV Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je nakon kraće bolesti u bolnici u Bijeljini. Suzana Rađen Todorić rođena je 16. decembra 1962. godine u Sarajevu, ali je veći deo života provela u… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 18 minutajoš 24 povezane
Ovo je prosečna zarada u Srbiji za mart: Pogledajte koliko je bila prošle godine
Telegraf pre 38 minutajoš 25 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 48 minutajoš 9 povezanih
(Video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 25 povezanih