Повезане вести
Тренер Ван Рајтховена за СК: Зашто да не изненадимо Новака?
Спорт клуб 02.07.2022
У последњих месец дана Тим ван Рајтховен је име које су изговорили скоро сви који пажљиво прате тенис – победе над Фрицом, Оже-Алијасимом и Медведевом на путу ка титулу и Хертогенбошу, специјална позивница за Вимблдон и… »
Новак открио какву везу његов наредни ривал има са Србијом: Тренер је у центру пажње!
Хот спорт 02.07.2022
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, бори се на Вимблдону за 21. гренд слем титулу у каријери. У трећем колу Ноле је разбио сународника, Миомира Кецмановића, са 3:0 у сетовима. Наредни Ђоковићев ривал је тренутно 104. тенисер… »
„Могу да победим Ђоковића, било би магично“: Сензација из Холандије прети
Нова 02.07.2022
Биће ово његов меч каријере Холандски тенисер Тим ван Рајтховен биће противник Новаку Ђоковићу у осмини финала Вимблдона. Ван Рајтховен је у трећем колу био бољи од Николоза Басилашвилија са 3:0, док је Новак истим резултатом… »
"Знам ја њега, мама му је из Србије!" Новака питали о наредном ривалу, а он је све изненадио својим одговором!
Мондо 02.07.2022
Новак Ђоковић у четвртом колу Вимблдона игра са прилично непознатим тенисером, али Србин зна човека најзаслужнијег за овакав успех. Новак Ђоковић у четвртом колу Вимблдона игра са прилично непознатим тенисером, али Србин зна… »
"Знам му тренера, а мама му је српкиња": Новак Ђоковић о "чуду" с којим игра у осмини финала Вимблдона
Вечерње новости 01.07.2022
НОВАК Ђоковић био је убедљив у трећем колу Вимблдону савладавши у српском окршају Миомира Кецмановића, а сада га у осмини финала чека холандска сензација Тим ван Ријтховен. ФОТО: АП Тренутно 104. играч света бележи фантастичне… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана