Povezane vesti
Marković: Jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan
Sport klub 02.07.2022
“Presrećan sam što ponovo kod kuće, u mom klubu i jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan i dam sve od sebe u ostvarenju ciljeva za sledeću godinu,” izjavio je novi-stari fudbaler crno-belih Svetozar Marković. Mladi 22-godišnji defanzivac Svetozar… »
Partizan vratio dete, a on hoće titulu u Humskoj: Štoper po 3. put crno-beli - "Nadam se da ćemo imati sreće!" (video)
Mondo 02.07.2022
Maldi defanzivac Svetozar Marković ponikao je u Partizanu, jednom bio na pozajmici iz Olimpijakosa, a sada je ponovo crno-beli. Maldi defanzivac Svetozar Marković ponikao je u Partizanu, jednom bio na pozajmici iz Olimpijakosa, a sada je ponovo… »
Marković po povratku u Partizan: Ponovo sam kod kuće, jedva čekam da zaigram
Nova 02.07.2022
Očekuje se da bude stub odbrane Mladi defanzivac Svetozar Marković vratio se u Partizan nakon što je napustio grčki Olimpijakos. „Presrećan sam što ponovo kod kuće, u mom klubu i jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan i dam sve od sebe u ostvarenju… »
Marković: ‘Srećan sam zbog dolaska kući! Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu!’ (video)
Hot sport 02.07.2022
Povratak u Humsku! Doskorašnji fudbaler Olimpijakosa, Svetozar Marković, od petka je i zvanično novi defanzivac Partizana. Mladi štoper je po treći put u karijeri zadužio opremu crno-belih iz Humske. Aktuelni vicešampion Superlige Srbije postigao je… »
Marković: Ništa neću da obećavam, sve ću pokazati na terenu
Sportski žurnal 02.07.2022
On dobro poznaje novog trenera Partizana Iliju Stolicu jer su sarađivali u mlađim reprezentativnim selekcijama, a u tim se vratio i njegov bivši saigrač u crno-belom dresu Zlatan Šehović. Svetozar Marković treći put će u karijeri obući dres Partizana s… »
Svetina "treća sreća"
Sportske.net 02.07.2022
Svetozar Marković je ponovo u crno-belom, po treći put u svojoj karijeri. Juče su crno-beli ozvaničili dolazak novog fudbalera, a Marković je pojačao konkurenciju u odbrani i čini se da je sa remontom poslednje linije tima završeno, osim u slučaju nekih… »
"Presrećan sam što sam kući, ovo je moj klub": Svetozar Marković oduševljen zbog povratka u Partizan
Večernje novosti 02.07.2022
VELIKO pojačanje dobio je fudbalski klub Partizan u poslednjoj liniji tima. U klub se vratio štoper Svetozar Marković. FOTO: FK Partizan Uprava crno-belih je posle mukotrpnih pregovora uspela da nađe zajednički jezik sa Olimpijakosom i sa defanzivcom… »
Partizan doveo veliko pojačanje: Mladi štoper treći put oblači crno-beli dres
Večernje novosti 01.07.2022
VELIKO pojačanje dobio je Partizan u poslednjoj liniji tima. U klub se vratio štoper Svetozar Marković. FOTO: M. Vukadinović Uprava crno-belih je posle mukotrpnih pregovora uspela da nađe zajednički jezik sa Olimpijakosom i sa defanzivcom dogovori… »
Vesti dana »

(Mape) pašće više od 20 litara kiše za kratko vreme! Stiže nevreme koje donosi rizik od opasnih posledica: Ovde će biti najjači udar, temperatura drastično pada
Blic pre 42 minutajoš 25 povezanih

Košarkaši Srbije danas protiv Letonije, Petrušev kažnjen uslovno
Radio 021 pre 27 minutajoš 59 povezanih

Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače
Sportske.net pre 2 satajoš 62 povezane

Kaja Kalas: Bez plaćanja reparacije Rusija neće dobiti imovinu zamrznutu u EU
Danas pre 57 minutajoš 13 povezanih