Повезане вести
Марковић: Једва чекам да поново заиграм за Партизан
Спорт клуб 02.07.2022
“Пресрећан сам што поново код куће, у мом клубу и једва чекам да поново заиграм за Партизан и дам све од себе у остварењу циљева за следећу годину,” изјавио је нови-стари фудбалер црно-белих Светозар Марковић. Млади 22-годишњи… »
Партизан вратио дете, а он хоће титулу у Хумској: Штопер по 3. пут црно-бели - "Надам се да ћемо имати среће!" (видео)
Мондо 02.07.2022
Малди дефанзивац Светозар Марковић поникао је у Партизану, једном био на позајмици из Олимпијакоса, а сада је поново црно-бели. Малди дефанзивац Светозар Марковић поникао је у Партизану, једном био на позајмици из Олимпијакоса, а… »
Марковић по повратку у Партизан: Поново сам код куће, једва чекам да заиграм
Нова 02.07.2022
Очекује се да буде стуб одбране Млади дефанзивац Светозар Марковић вратио се у Партизан након што је напустио грчки Олимпијакос. „Пресрећан сам што поново код куће, у мом клубу и једва чекам да поново заиграм за Партизан и дам… »
Марковић: ‘Срећан сам због доласка кући! Даћемо све од себе да освојимо титулу!’ (видео)
Хот спорт 02.07.2022
Повратак у Хумску! Доскорашњи фудбалер Олимпијакоса, Светозар Марковић, од петка је и званично нови дефанзивац Партизана. Млади штопер је по трећи пут у каријери задужио опрему црно-белих из Хумске. Актуелни вицешампион… »
Марковић: Ништа нећу да обећавам, све ћу показати на терену
Спортски журнал 02.07.2022
Он добро познаје новог тренера Партизана Илију Столицу јер су сарађивали у млађим репрезентативним селекцијама, а у тим се вратио и његов бивши саиграч у црно-белом дресу Златан Шеховић. Светозар Марковић трећи пут ће у каријери… »
Светина "трећа срећа"
Спортске.нет 02.07.2022
Светозар Марковић је поново у црно-белом, по трећи пут у својој каријери. Јуче су црно-бели озваничили долазак новог фудбалера, а Марковић је појачао конкуренцију у одбрани и чини се да је са ремонтом последње линије тима… »
"Пресрећан сам што сам кући, ово је мој клуб": Светозар Марковић одушевљен због повратка у Партизан
Вечерње новости 02.07.2022
ВЕЛИКО појачање добио је фудбалски клуб Партизан у последњој линији тима. У клуб се вратио штопер Светозар Марковић. ФОТО: ФК Партизан Управа црно-белих је после мукотрпних преговора успела да нађе заједнички језик са… »
Партизан довео велико појачање: Млади штопер трећи пут облачи црно-бели дрес
Вечерње новости 01.07.2022
ВЕЛИКО појачање добио је Партизан у последњој линији тима. У клуб се вратио штопер Светозар Марковић. ФОТО: М. Вукадиновић Управа црно-белих је после мукотрпних преговора успела да нађе заједнички језик са Олимпијакосом и са… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 1 сатјош 23 повезане
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 5 сатијош 3 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 51 минутајош 26 повезаних