Povezane vesti

Upozorenje stručnjaka: Cena barela nafte bi mogla da dostigne cenu od 380 dolara?

Telegraf 02.07.2022
Nestanak tri miliona barela nafte dnevno sa svetskog tržišta mogao bi cenu na londonskoj burzi dovesti do cene od 290 dolara po barelu, dok neki strahuju da bi taj iznos mogao da raste i do 380 dolara po barelu. Izazovu li američke i evropske sankcije… »

Putinov zastrašujući kec u rukavu! Ako ruski predsednik donese ovu odluku, njegova osveta će biti nezamisliva

Mondo 02.07.2022
Rusija ima keca u rukavu i spremna je da ga iskoristi ako zatreba. Rusija ima keca u rukavu i spremna je da ga iskoristi ako zatreba. Ukoliko američke i evropske sankcije izazovu da Rusi iz osvete smanje isporuku nafte, globalne cene tog energenta mogle… »

Putinova ekonomska osveta! Američka banka tvrdi: Ako Rusija ovo izvede, cena nafte ide u nebesa! Video

Kurir 02.07.2022
Globalne cene nafte mogle bi da dostignu neverovatnih 380 dolara po barelu ako američke i evropske sankcije navedu Rusiju da zauzvrat smanji proizvodnju sirove nafte, upozorili su analitičari američke investicione banke Džej-Pi Morgan Čejs, a prenosi… »

Američki analitičari: Rusi spremaju „osvetnički rez“, najcrnji scenario – cena nafte u „stratosferi“

Danas 02.07.2022
Izazovu li američke i evropske sankcije ruski osvetnički rez u isporuci nafte, globalne bi cene tog energenta mogle dosegnuti nivo „stratosfere“ od 380 dolara po barelu, upozoravaju analitičari američke investicijske banke JP Morgan Chase. Rusija… »

Rusi spremaju osvetu Zapadu

B92 02.07.2022
Zvanična Moskva bi takvim potezom izazvala ekonomsku katastrofu, a sama bi uspela da izdrži posledice, tvrdi američka banka. Ako američke i evropske sankcije izazovu ruski osvetnički rez u isporuci nafte, globalne cene tog energenta mogle bi da… »

"Rusi pripremaju osvetu zapadu": Ovaj potez cenu barela nafte može podići na čak 380 dolara

Blic 02.07.2022
Izazovu li američke i evropske sankcije ruski osvetnički rez u isporuci nafte, globalne bi cene tog energenta mogle dostići nivo od 380 dolara po barelu, upozoravaju analitičari američke investicijske banke JP Morgan Chase. Rusija bi, s obzirom na… »

Vesti dana »