Povezane vesti

Rastanak sa partizanom: Dugogodišnji fudbaler napušta klub, siguran da je "parni valjak" u dobrim rukama

Večernje novosti 02.07.2022
DOSADAŠNJI fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopšteno je na sajtu crno-belih. Foto: FK Partizan Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata - prvi put od… »

Jevtović po odlasku iz Partizana: Šta je potrebno za trofej?

Sport klub 02.07.2022
I bivši fudbaler Partizana ponavlja istu priču kao njegovi dosadašnji saigrači... Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli. „U… »

Jevtović po odlasku: "Osećam se prazno..."

Sportske.net 02.07.2022
Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će u toku današnjeg dana obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli. "U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja… »

Kraj - partizanov povratnik otišao posle 6 meseci: Želeo duplu krunu, razočaran napustio Humsku, ali veruje u crno-bele!

Mondo 02.07.2022
Iskusni Marko Jevtović će karijeru nastaviti u turskoj, koja mu je dobro poznata destinacija. Iskusni Marko Jevtović će karijeru nastaviti u turskoj, koja mu je dobro poznata destinacija. Ovih dana kao na traci stižu pojačanja za Iliju Stolicu, ali… »

Vezista Partizana: Idem da se nadmećem!

Hot sport 02.07.2022
Dosadašnji vezista Partizana, Marko Jevtović, u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom. Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio… »

Jevtović otišao iz Partizana: I dalje se osećam prazno

B92 02.07.2022
Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će u toku dana obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom. Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu… »

Jevtović potpisuje za Gazijantep: Idem da uživam i nadmećem se

Sportski žurnal 02.07.2022
I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje. Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i… »

Vesti dana »