Povezane vesti
Jevtović po odlasku iz Partizana: Šta je potrebno za trofej?
Sport klub 02.07.2022
I bivši fudbaler Partizana ponavlja istu priču kao njegovi dosadašnji saigrači... Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli. „U Turskoj sam… »
Kraj - partizanov povratnik otišao posle 6 meseci: Želeo duplu krunu, razočaran napustio Humsku, ali veruje u crno-bele!
Mondo 02.07.2022
Iskusni Marko Jevtović će karijeru nastaviti u turskoj, koja mu je dobro poznata destinacija. Iskusni Marko Jevtović će karijeru nastaviti u turskoj, koja mu je dobro poznata destinacija. Ovih dana kao na traci stižu pojačanja za Iliju Stolicu, ali je… »
Jevtović po odlasku: "Osećam se prazno..."
Sportske.net 02.07.2022
Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će u toku današnjeg dana obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli. "U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da… »
Vezista Partizana: Idem da se nadmećem!
Hot sport 02.07.2022
Dosadašnji vezista Partizana, Marko Jevtović, u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom. Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio duplu… »
Vesti dana »
(Video) Zelenski smenio šefa vojske Novi potres u Kijevu: Evo ko je novi vrhovni komandant
Blic pre 9 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 65 povezanih
Nevreme napravilo haos u Priboju i Novoj Varoši: Jak grad tukao po selima, letina skoro potpuno uništena
Mondo pre 59 minutajoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 28 minutajoš 65 povezanih
Opozicija tvrdi da nema zvaničnu potvrdu o sednici za izglasavanje nepoverenja Vladi
N1 Info pre 4 satijoš 18 povezanih