Povezane vesti

BG: Oborio ženu i muškarca na pešačkom prelazu na Čukarici

Dnevnik 02.07.2022
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Kako se… »

Bio je pijan: Identifikovan vozač koji je udario profesora Koprivicu i njegovu suprugu

Telegraf 02.07.2022
Za volanom bio 26-godišnjak. Pripadnici MUP u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv 26-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Kako se sumnja, on je sinoć… »

Uhapšen mladić zbog sumnje da je autom udario dve starije osobe na pešačkom prelazu

Euronews 02.07.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Kako se sumnja, on je sinoć… »

Osumnjičen za krađu 108 kubnih metara drveta

Vesti online 02.07.2022
Pripadnici Jedinice MUP-a za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine podneće krivičnu prijavu protiv 41-godišnjaka osumnjičenom da je tokom maja ove godine, u šumi na nasipu u Srpskom Miletiću, bez odobrenja i doznaka, posekao i… »

Vozač pod dejstvom alkohola oborio muškarca (70) i ženu (68) na pešačkom prelazu

Radio 021 02.07.2022
Beogradska policija podneće krivičnu prijavu protiv 26-godišnjeg vozača koji je na pešačkom prelazu oborio dve osobe, saopšteno je danas. Po navodima policije, udes se dogodio sinoć oko 21.40 na Čukarici a alkotestom je utvrđeno da je vozač… »

Krivična prijava protiv vozača koji je na Čukarici oborio dve osobe na pešačkom prelazu

Danas 02.07.2022
Beogradska policija podneće krivičnu prijavu protiv 26-godišnjeg vozača koji je na pešačkom prelazu oborio dve osobe, saopšteno je danas. Po navodima policije, udes se dogodio sinoć oko 21.40 na Čukarici a alkotestom je utvrđeno da je vozač… »

Ukrao novac iz vozila kurirske službe, policija ga uhapsila

Vesti online 02.07.2022
Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Bojnik Policijske uprave u Leskovcu i Osnovnim javnim tužilaštvima u Smederevu i Bojniku, rasvetlili su krađu novca iz vozila kurirske službe i… »

Smederevo, uhapšen osumnjičeni za krađu novca iz vozila kurirske službe

RTS 02.07.2022
Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Bojnik Policijske uprave u Leskovcu i Osnovnim javnim tužilaštvima u Smederevu i Bojniku, efikasnim radom rasvetlili su krađu novca iz vozila kurirske… »

Ukrao novac iz vozila kurirske slžbe, policija ga uhapsila

Dnevnik 02.07.2022
SMEDEREVO: Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Bojnik Policijske uprave u Leskovcu i Osnovnim javnim tužilaštvima u Smederevu i Bojniku, rasvetlili su krađu novca iz vozila kurirske… »

Krivična prijava zbog odlaganja šuta u jezero

Radio 021 02.07.2022
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv odgovornog lica privrednog društva Gradex iz Ćuprije. Kako je saopšteno, sumnja se da je građevinski šut kamionima odlagao u jezero u mestu Stara Ada, saopšteno je. Navodi se da je 52-godišnji… »

Sekao drveće na nasipu, šteta veća od 4 miliona dinara

Nova 02.07.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine u saradnji sa Policijskom upravom u Somboru, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (41) zbog postojanja osnova sumnje da je… »

U Ćupriji i Somboru slučajevi ekološkog kriminala, krivične prijave protiv dvojice muškaraca

Euronews 02.07.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine u saradnji sa Policijskom upravom Jagodina, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (52) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Uhapšen zbog nelegalne seče u Srpskom Miletiću

Radio 021 02.07.2022
Pripadnici Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštitu životne sredine podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjaka osumnjičenog za šumsku krađu. Kako se sumnja, on je, tokom maja ove godine, u šumi na nasipu u Srpskom… »

Krivična prijava za vozača koji je udario profesora koprivicu: Na pešačkom naleteo i na njegovu ženu, oglasio se MUP

Kurir 02.07.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Kako se sumnja, on… »

Kuriru u Smederevu ukradena koverta sa 200.000 dinara, uhapšen muškarac (51): Kod sebe imao keš u dve valute

Telegraf 02.07.2022
Krađa se desila 30. juna. Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Bojnik Policijske uprave u Leskovcu i Osnovnim javnim tužilaštvima u Smederevu i Bojniku, efikasnim radom rasvetlili su… »

Krivične prijave protiv dva muškarca zbog seče šume i zagađivanja jezera

Dnevnik 02.07.2022
ĆUPRIJA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine, koja je formirana po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, u saradnji sa Policijskom upravom Jagodina… »

Krivična prijava zbog bacanja šuta u jezero kod Ćuprije

Novi magazin 02.07.2022
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv odgovornog lica privrednog društva Gradex iz Ćuprije zbog sumnje da je građevinski šut kamionima odlagao u jezero u mestu Stara Ada, saopšteno je danas. Navodi se da je 52-godišnji muškarac, bez… »

Sombor: Krivična prijava zbog šumske krađe

RTV 02.07.2022
SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine, koja je formirana po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, u saradnji sa Policijskom upravom u Somboru… »

Kamionima prevozio i bacao šut u jezero na obali velike morave: Krivična prijava protiv muškarca (52)

Kurir 02.07.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine, koja je formirana po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, u saradnji sa Policijskom upravom Jagodina, podneće… »

Krivična prijava protiv čelnika firme iz Paraćina: Kamionima odvozio šut i odlagao ga u jezero na obali Morave

Telegraf 02.07.2022
Oštetio jezero i ugrozio životinjske vrste u njemu. Pripadnici MUP, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine u saradnji sa Policijskom upravom Jagodina, podneće krivičnu prijavu protiv 52-godišnjeg muškarca zbog… »

Vesti dana »