Povezane vesti

Mladen Krstajić novi selektor Bugarske?

Sport klub 02.07.2022
Krstajić je donedavno bio trener Makabija iz Tel Aviva, a prethodno je trenirao TSC. Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić preuzeće reprezentaciju Bugarske, prenose mediji u ovoj državi. Kako se navodi, Krstajić će od… »

Ovo je malo ko očekivao: Mladen Krstajić je ponovo selektor!

Hot sport 02.07.2022
Novi posao! Legendarni srpski fudbaler Mladen Krstajić ima novi angažman. Kako prenosi ‘Direktno’ on će postati novi selektor Bugarske reprezentacije. Bugarsku je do nedavno vodio Jasen Petrov, a trenutno poziciju vršioca dužnosti obavlja Georgi… »

Krstajić preuzima funkciju selektora Bugarske

Vesti online 02.07.2022
Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić preuzeće Bugarsku, prenose pojedini mediji. Kako se navodi, Krstajić će od septembra voditi Bugare, prvo u finišu Lige nacija, a potom u kvalifikacijama za EURO 2024. Krstajić je… »

Krstajić ima novi posao - opet je selektor!

Sportske.net 02.07.2022
Srpski strateg i nekada sjajni štoper, Mladen Krstajić, ima novi posao. Kako prenosi "Direktno.rs", Krstajić će od septembra preuzeti reprezentaciju Bugarske, odradiće takmičenje u Ligi nacija, a potom će početi kvalifikacije za EURO. Nekadašnji… »

Krstajić preuzima reprezentaciju Bugarske

Sportski žurnal 02.07.2022
Krstajić će od septembra voditi Bugare, prvo u finišu Lige nacija, a potom u kvalifikacijama za EURO 2024. Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić preuzeće Bugarsku, prenose pojedini mediji. Kako se navodi, Krstajić će… »

Krstajić ponovo selektor: Bivši fudbaler preuzeće naše komšije od septembra

Večernje novosti 02.07.2022
NEKADAŠNJI selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić preuzeće Bugarsku, prenose brojni mediji. FOTO: AP/Mindaugas Kulbis Kako se navodi, Krstajić će od septembra voditi Bugare, prvo u finišu Lige nacija, a potom u kvalifikacijama za… »

Mladen Krstajić preuzima Bugarsku

B92 02.07.2022
Srpski trener Mladen Krstajić postaće selektor Bugarske. Kako prenosi MaxBet Sport, ugovor je potpisan i Krstajić sa poslom na klupi fudbalske reprezentacije Bugarske kreće od septembra. On je posle trenerskih angažmana u klupskom fudbalu, gde je… »

Vesti dana »