Повезане вести

Слађа се обратила лаћи након што је испрозивао њу и Ђанија: Фотка из базена направила хаос - Признајем да сам шокирана!

Слађа се обратила лаћи након што је испрозивао њу и Ђанија: Фотка из базена направила хаос - Признајем да сам шокирана!

Мондо 02.07.2022
Ђани и Слађана Трајковић објавили су слику из базена, а Лаћа се огласио и упутио им оштру поруку, па је сада стигао и одговор. Ђани и Слађана Трајковић објавили су слику из базена, а Лаћа се огласио и упутио им оштру поруку, па… »
"Вулгаран је": Ђанијева жена се огласила након Лаћиних увредљивих речи, споменула му и мајку и оца

"Вулгаран је": Ђанијева жена се огласила након Лаћиних увредљивих речи, споменула му и мајку и оца

Блиц 02.07.2022
Текстописац Милан Радуловић Лаћа познат је као неко ко без длаке на језику увек каже шта има, а последњих дана и те како удара на естраду. Јуче је то, како су многи схватили, урадио са Радишом Трајковићем Ђанијем и његовом… »
Не знам зашто је вулгаран, нећу да се свађам! Огласила се Слађа након што је Лаћа испрозивао њу и Ђанија због фотке из базена!…

Не знам зашто је вулгаран, нећу да се свађам! Огласила се Слађа након што је Лаћа испрозивао њу и Ђанија због фотке из базена!…

Курир 02.07.2022
Милан Лаћа Радуловић јавно је на Инстаграму испрозивао брачни пар Радишу Трајковића Ђанија и његову супругу Слађу. Наиме, он је објавио њихову фотографију са базена и уз то написао: - Не желим звучати као хејтер, али некоме… »
Никада излечене хероинске зависнике треба одликовати?! Старлета урнисала Лаћу Радуловића - "Ова будала је неиздржива!"

Никада излечене хероинске зависнике треба одликовати?! Старлета урнисала Лаћу Радуловића - "Ова будала је неиздржива!"

Мондо 02.07.2022
Тамара Ђурић жестоко испрозивала Милана Лаћу Радуловића. Тамара Ђурић жестоко испрозивала Милана Лаћу Радуловића. Син Марине Туцаковић, Милана Лаћа Радуловић, недавно је испрозивао певача Радишу Трајковића Ђанија и његову… »
Никада излечене хероинске зависнике треба одликовати? Тамара Ђурић ударила на Лаћу, јавно га испрозивала, а ово је разлог! Фото…

Никада излечене хероинске зависнике треба одликовати? Тамара Ђурић ударила на Лаћу, јавно га испрозивала, а ово је разлог! Фото…

Курир 02.07.2022
Милан Лаћа Радуловић испрозивао је певача Радишу Трајковића Ђанија и његову супругу Слађу, а на то је реаговала старлета Тамара Ђурић. Наиме, он је на Инстаграму објавио њихову фотографију са базена "Ово смо могли бити ми, али… »

Вести дана »