Povezane vesti

Slađa se obratila laći nakon što je isprozivao nju i Đanija: Fotka iz bazena napravila haos - Priznajem da sam šokirana!

Slađa se obratila laći nakon što je isprozivao nju i Đanija: Fotka iz bazena napravila haos - Priznajem da sam šokirana!

Mondo 02.07.2022
Đani i Slađana Trajković objavili su sliku iz bazena, a Laća se oglasio i uputio im oštru poruku, pa je sada stigao i odgovor. Đani i Slađana Trajković objavili su sliku iz bazena, a Laća se oglasio i uputio im oštru poruku, pa je sada stigao i… »
"Vulgaran je": Đanijeva žena se oglasila nakon Laćinih uvredljivih reči, spomenula mu i majku i oca

"Vulgaran je": Đanijeva žena se oglasila nakon Laćinih uvredljivih reči, spomenula mu i majku i oca

Blic 02.07.2022
Tekstopisac Milan Radulović Laća poznat je kao neko ko bez dlake na jeziku uvek kaže šta ima, a poslednjih dana i te kako udara na estradu. Juče je to, kako su mnogi shvatili, uradio sa Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom Slađom… »
Ne znam zašto je vulgaran, neću da se svađam! Oglasila se Slađa nakon što je Laća isprozivao nju i Đanija zbog fotke iz…

Ne znam zašto je vulgaran, neću da se svađam! Oglasila se Slađa nakon što je Laća isprozivao nju i Đanija zbog fotke iz…

Kurir 02.07.2022
Milan Laća Radulović javno je na Instagramu isprozivao bračni par Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu. Naime, on je objavio njihovu fotografiju sa bazena i uz to napisao: - Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba… »
Nikada izlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? Tamara Đurić udarila na Laću, javno ga isprozivala, a ovo je razlog…

Nikada izlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? Tamara Đurić udarila na Laću, javno ga isprozivala, a ovo je razlog…

Kurir 02.07.2022
Milan Laća Radulović isprozivao je pevača Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu, a na to je reagovala starleta Tamara Đurić. Naime, on je na Instagramu objavio njihovu fotografiju sa bazena "Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da… »
Nikada izlečene heroinske zavisnike treba odlikovati?! Starleta urnisala Laću Radulovića - "Ova budala je neizdrživa!"

Nikada izlečene heroinske zavisnike treba odlikovati?! Starleta urnisala Laću Radulovića - "Ova budala je neizdrživa!"

Mondo 02.07.2022
Tamara Đurić žestoko isprozivala Milana Laću Radulovića. Tamara Đurić žestoko isprozivala Milana Laću Radulovića. Sin Marine Tucaković, Milana Laća Radulović, nedavno je isprozivao pevača Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu… »

Vesti dana »