Povezane vesti
Milica Todorović konačno progovorila o odnosu s Gudeljem
Nova 02.07.2022
Iako je njihov ples mnogima „zapao za oko" - pevačica tvrdi da tu nema ničeg više do prijateljstva. Milica Todorović od raskida s Petrom Strugarom nije javno spominjala partnere. Iako je sada slobodna, javnost je nedavno zaintrigirala odnosom sa… »
Posle ovakvog đuskanja svi su pomislili da su zajedno! Milica Todorović konačno progovorila o odnosu s Gudeljom!
Mondo 02.07.2022
Milica Todorović i Dragi Gudelj privukli su veliku pažnju kada su prisno đuskali na rođendanu. Milica Todorović i Dragi Gudelj privukli su veliku pažnju kada su prisno đuskali na rođendanu. Pevačica Milica Todorović privukla je veliku pažnju… »
Još se priča o njenom vrelom plesu sa Gudeljom! Milica Todorović progovorila o vezi sa mladim fudbalerom i sve šokirala…
Kurir 02.07.2022
Milica Todorović izgleda nikada lepše, čemu pored fotografija na društvenim mrežama, svedoči i slika i prilika uživo. Ipak, možda i za pevačicu važi pravilo, da što bolje izgleda, to muškarci imaju veći strah da joj priđu. - To mi je stomak… »
"Uvek sam ja jača polovina" Milica Todorović o emocijama prema Gudeljevom bratu: "odmah smo krenuli da igramo"
Blic 02.07.2022
Milica Todorović izgleda nikada lepše, čemu pored fotografija na društvenim mrežama, svedoči i slika i prilika uživo. Ipak, možda i za popularnu pevačicu važi pravilo, da što bolje izgleda, to muškarci imaju veći strah da joj priđu. Milica… »
Vesti dana »
Kolima na doktorke u Beogradu tokom odavanja pošte poginulima u Novom Sadu
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
Studenti se odmarali u Čortanovcima, biciklisti u Inđiji, u Novi Sad idu i taksisti (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 40 povezanih
„Znaš koje milione uzima i malo mu“: Skaj poruke otkrivaju kako izgleda borba u novosadskom SNS-u za novac i naklonost Andreja Vučića
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih
Nacionalna organizacija potrošača Srbije: Komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana
„Most ostaje“ na 40 minuta blokirao Brankov most: „Solidarnost – sloboda – pravna država“
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana