Повезане вести
Исповест загребчанке коју је узнемирио хрватски МиГ-21 Кувала сам ручак, а онда је нешто грунуло!
Курир 02.07.2022
У суботу нешто после 12 сати Загрепчане је узнемирио јак звук, а онда и детонација. Неки су мислили да се ради о земљотресу, али у питању је била редовна летачка обука војних пилота на борбеним авионима МиГ-21. Изгледа, како… »
Загрепчане престравио снажан звук: Једни мислили да је земљотрес, други се уплашили да су ракете
Телеграф 02.07.2022
- Ово је страшно. Кувала сам ручак и грунуло је одједном. Мислила сам да ће ми избити прозоре у стану. Грозно - рекла је узнемирана читатељка из Новог Загреба. Мало иза поднева снажан звук је забринуо Загрепчане. Многи су одмах… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 21 минутајош 24 повезане
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 6 сатијош 8 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 5 сатијош 2 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 1 сатјош 27 повезаних