Povezane vesti

Proverom utvrđeno da su dojave o bombi u zgradi RTS-a i RTV-a bile lažne

Slobodna Evropa 02.07.2022
Radio-televiziji Srbije tokom dana je bilo dojavljeno da je u zgradi javnog servisa postavljena bomba. Nakon kontradiverzionog pregleda zgrade utvrđeno da je dojava bila lažna, prenosi RTS. Policija je obavila kontradiverzioni pregled, a zaposleni su… »

Dojava o bombi u RTS lažna

N1 Info 02.07.2022
Radio-televizija Srbije, Radio-televizija Vojvodine i Tanjug dobili su dojave o navodno postavljenim ekspolizivnim napravama u radnim prostorijama. Kako se navodi na sajtu RTS, proverom je utvrđeno da je dojava o bombi u toj medijskoj kući bila lažna… »

Lažna dojava o bombi u zgradi: RTS-a Zaposleni se vratili na radna mesa

Blic 02.07.2022
Dojava o postavljenoj bombi u zgradi RTS-a u Beogradu bila je lažna, utvrđeno je kontradiverzionim pregledom. Zaposleni su tokom provere bili evakuisani iz zgrade RTS-a. Dojave o bombama stigle su i u Tanjug i Radio-televiziju Vojvodine. Iz RTV-a su… »

Ponovo serija dojava o bombama: Na meti RTS, RTV i Tanjug

Nova 02.07.2022
Na teren su izašli pripadnici MUP Srbije, u toku je pretraga. Radio-televizija Srbije (RTS), Radio-televizija Vojvodine (RTV) i Agencija Tanjug dobile su dojave o navodno postavljenim ekspolizivnim napravama u radnim prostorijama. Kontradiverzioni… »

Dojave o bombama u RTS-u, RTV-u i Tanjugu

Novi magazin 02.07.2022
Radio-televizija Srbije (RTS), Radio-televizija Vojvodine (RTV) i agencija Tanjug dobile su danas dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u radnim prostorijama. Kako je preneo RTS, kontradiverzioni pregledi u javnom servisu i Tanjugu su u… »

Proverom utvrđeno da je dojava o bombi u zgradi RTS-a bila lažna

RTS 02.07.2022
Radio-televiziji Srbije tokom dana je bilo dojavljeno da je u zgradi RTS-a postavljena bomba. Nakon kontradiverzionog pregleda zgrade utvrđeno da je dojava bila lažna. Policija je obavila kontradiverzioni pregled nakon što je javljeno da je u zgradi… »

Dojave o bombama stigle Tanjugu i RTS-u

B92 02.07.2022
Novinska agencija Tanjug dobila je dojavu o postavljenoj bombi. Oni su putem servisa koji koriste novinske kuće poslali sledeću poruku: "Poštovani, Obaveštavamo Vas da su Agencija i Televizija Tanjug dobili dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u… »

Dojava o bombama stigle u RTS, RTV i Tanjug

Euronews 02.07.2022
Radio-televizija Srbije (RTS), Radio-televizija Vojvodine (RTV) i Agencija Tanjug dobile su dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u radnim prostorijama. Kontradiverzioni pregledi u RTS-u i Tanjugu su u toku. Svi zaposleni u RTV-u vratili su… »

Dojave o bombama u RTS-u, RTV-u i Tanjugu

RTS 02.07.2022
Radio-televizija Srbije (RTS), Radio-televizija Vojvodine (RTV) i Agencija Tanjug dobile su dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u radnim prostorijama. Kontradiverzioni pregledi u RTS-u i Tanjugu su u toku. Nadležne službe MUP-a obavile… »

RTS, RTV i Tanjug dobili dojave o bombama

Radio 021 02.07.2022
Radio-televizija Srbije, Radio-televizija Vojvodine i Tanjug dobili su dojave o navodno postavljenim ekspolizivnim napravama u radnim prostorijama. Kontradiverzioni pregledi u RTS-u, RTV-u i Tanjugu su u toku, preneo je RTS. Dojava o bombi na adresu RTS-a… »

Vesti dana »