Povezane vesti

Grom ubio dečaka (9): Nezapamćena tragedija kod Bijelog Polja!

Kurir 02.07.2022
Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. Tragedija se dogodila oko 18 sati. Kurir.rs/Vijesti.me Bonus video: 03:16… »

Detalji tragedije kod Bijelog Polja! Dečaka udario grom dok je pomagao porodici da plasti seno, na mestu ostao mrtav!

Kurir 02.07.2022
U selu Kradenik, nedaleko od Bijelog Polja, u subotu oko 18 sati, u velikom nevremenu od udara groma stradao je dečak A.F. (9), a jedna ženska osoba je povređena, ali nije zatražila lekarsku pomoć. Kako je saopšteno iz Operativno-komunikacionog… »

Crna Gora: Dečak (9) stradao od udara groma dok je plastio seno

Dnevnik 02.07.2022
PODGORICA:Dečak je sa porodicom bio u polju na kojem su plastili seno. Prema saznanjima TVCG, lakše je povređena i jedna ženska osoba, ali nije zatražila medicinsku pomoć. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke… »

Tuga! Mališana ubio grom dok je pomagao porodici da plaste seno - stravični detalji tragedije kod Bijelog polja

Srbija danas 02.07.2022
Dečak je stradao prilikom obavljanja poljoprivrednih radova. U selu Kradenik, nedaleko od Bijelog Polja, u subotu oko 18 sati, u velikom nevremenu od udara groma stradao je dečak A.F. (9), a jedna ženska osoba je povređena, ali nije zatražila… »

Devetogodišnji dečak stradao od udara groma u Crnoj Gori

Euronews 02.07.2022
Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. Tragedija se dogodila oko 18 sati. Iz Operativno-komunikacionog centra… »

Detalji tragedije u Crnoj Gori: Dečak (9) nastradao od groma dok je pomagao porodici da plaste seno

Telegraf 02.07.2022
Lekari dete zatekli bez znakova života. Dečak A.F. (9) stradao je danas, 2. jula, od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik, a jedna ženska osoba je povređena, ali nije zatražila lekarsku pomoć. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj… »

Tragedija u crnoj gori: Dečak (9) poginuo od udara groma

Večernje novosti 02.07.2022
DEVETOGODIŠNJI dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Foto: N. Skenderija Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi. Tragedija se dogodila oko 18 sati. (Vijesti)… »

Grom ubio devetogodišnjaka u Crnoj Gori

Radio 021 02.07.2022
Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma. Nesreća se dogodila u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. Tragedija se dogodila oko 18 sati.… »

Grom ubio dete u Crnoj Gori

Sputnik 02.07.2022
Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. RTCG navodi da se radi o dečaku A. F. koji je u trenutku tragedije obavljao… »

Dečak stradao od udara groma

B92 02.07.2022
Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. Tragedija se dogodila oko 18 sati. Pratite nas na našoj Facebook i… »

Tragedija kod Bijelog Polja, dečak stradao od udara groma

N1 Info 02.07.2022
Devetogodišnji dečak preminuo je usled udara groma, u bjelopoljskom selu Kradenik. Kako je Vijestima potvrđeno iz Višeg državnog tužilaštva, „dečak se sa ostalim članovima porodice nalazio na livadi u blizini kuće, gde su plastili“. Ekipa… »

Grom ubio dečaka u crnoj gori: U trenutku udara mališan bio na livadi

Blic 02.07.2022
Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. Tragedija se dogodila oko 18 sati.… »

Tragedija u Crnoj Gori! Dečak (9) preminuo od udara groma!

Mondo 02.07.2022
Umro je devetogodišnji dečak od udara groma u Crnoj Gori. Umro je devetogodišnji dečak od udara groma u Crnoj Gori. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke "Vijesti". Udar groma desio se danas oko 18 sati, u… »

Poginuo dečak (9) u Crnoj Gori: Stradao od udara groma

Telegraf 02.07.2022
Tragedija se dogodila oko 18 sati. Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi, pišu podgoričke Vijesti. Tragedija se dogodila oko 18 sati… »

Grom ubio dečaka (9): Nezapamćena tragedija kod Bijelog Polja

Srbija danas 02.07.2022
Tragedija se dogodila oko 18 sati. Devetogodišnji dečak smrtno je danas stradao od udara groma u bjelopoljskom selu Kradenik. Dečak se u trenutku udara groma nalazio na jednoj livadi.… »

Vesti dana »