Povezane vesti
Šikanirali su me, a 52 godine sam na estradi! Hasan Dudić besan i razočaran, progovorio u emisiji - jedini sam potcenjen
Mondo 02.07.2022
Brat pokojnog Šabana Šaulića razočaran je što nije dobio nacionalnu penziju. Brat pokojnog Šabana Šaulića razočaran je što nije dobio nacionalnu penziju. Pevač Hasan Dudić, koji je nedavno umalo nastradao i zadobio blažu povredu, javno je… »
52 Godine su me šikanirali na estradi, potcenjen sam, naneta mi je bol! Hasan Dudić očajan što je ostao bez nacionalne…
Kurir 02.07.2022
Pevač Hasan Dudić neretko ističe koliko je razočaran što njegov rad nije vrednovan i jer je odbijen za nacionalnu penziju na koju pravo imaju priznati stručnjaci iz raznih oblasti, kao i umetnici koji su dali doprinos kulturi. Kako je objasnio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se spremaju da provedu noć na Filološkom, čekaju se odluke drugih fakulteta o blokadi
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Miloševiću hteli da smanje platu za više od trećine, uprava kontaktirala i druge trenere
Vreme pre 1 satjoš 28 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu"
Insajder pre 5 satijoš 21 povezana
Milović: Srbi na severu Kosova i Metohije trpe torturu, tražimo istragu o incidentu u selu Varage
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih