Povezane vesti
Da nismo čuli anu Nikolić ne bi primetili miličin album! Vesna oplela po Pavlovićevoj - "Nek spusti ego! Povraća mi se"
Mondo 03.07.2022
Skandal između Ane Nikolić i Milice Pavlović nastao je nakon što je isplivala Anina demo verzija Miličine pesme sa novog albuma "Provereno". Skandal između Ane Nikolić i Milice Pavlović nastao je nakon što je isplivala Anina demo verzija… »
„Povraća mi se od toga“: Vesna Đogani brutalno o aferi „Provereno“
Nova 03.07.2022
Vesna Đogani još jedna je u nizu koja je prokomentarisala haos koji je nastao između Ane Nikolić i Milice Pavlović zbog pesme "Provereno". Pavlovićeva se nekoliko puta ovim povodom oglasila za medije, te istakla da nije problem što je isplivala… »
Povraća mi se od toga, mi ne bismo ni primetili miličinu verziju! Vesna Đogani o aferi Provereno, evo šta je poručila…
Kurir 03.07.2022
Vesna Đogani još jedna je u nizu koja je prokomentarisala haos koji je nastao između Ane Nikolić i Milice Pavlović zbog pesme "Provereno". Pavlovićeva se nekoliko puta ovim povodom oglasila za medije, te istakla da nije problem što je isplivala… »
"Da nije bilo Ane ni ne bismo primetili miličinu verziju": Vesna Đogani nije štedela Pavlovićevu: "Povraća mi se od toga"
Blic 03.07.2022
Vesna Đogani došla je na jedan prestonički događaj sa suprugom Đoletom Đoganijem. U svom intervjuu za "Blic", Vesna se dotakla i aktuelnog problema koji je nastao između Ane Nikolić i Milice Pavlović, nakon što je isplivala Anina demo verzija… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 49 minutajoš 55 povezanih
Primirje između Izraela i Hezbolaha se izgleda poštuje, Libanci se vraćaju u domove na jugu
Glas Amerike pre 1 satjoš 42 povezane
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 49 minutajoš 25 povezanih