Повезане вести

Да нисмо чули ану Николић не би приметили миличин албум! Весна оплела по Павловићевој - "Нек спусти его! Повраћа ми се"

Да нисмо чули ану Николић не би приметили миличин албум! Весна оплела по Павловићевој - "Нек спусти его! Повраћа ми се"

Мондо 03.07.2022
Скандал између Ане Николић и Милице Павловић настао је након што је испливала Анина демо верзија Миличине песме са новог албума "Проверено". Скандал између Ане Николић и Милице Павловић настао је након што је испливала Анина демо… »
„Повраћа ми се од тога“: Весна Ђогани брутално о афери „Проверено“

„Повраћа ми се од тога“: Весна Ђогани брутално о афери „Проверено“

Нова 03.07.2022
Весна Ђогани још једна је у низу која је прокоментарисала хаос који је настао између Ане Николић и Милице Павловић због песме "Проверено". Павловићева се неколико пута овим поводом огласила за медије, те истакла да није проблем… »
Повраћа ми се од тога, ми не бисмо ни приметили миличину верзију! Весна Ђогани о афери Проверено, ево шта је поручила…

Повраћа ми се од тога, ми не бисмо ни приметили миличину верзију! Весна Ђогани о афери Проверено, ево шта је поручила…

Курир 03.07.2022
Весна Ђогани још једна је у низу која је прокоментарисала хаос који је настао између Ане Николић и Милице Павловић због песме "Проверено". Павловићева се неколико пута овим поводом огласила за медије, те истакла да није проблем… »
"Да није било Ане ни не бисмо приметили миличину верзију": Весна Ђогани није штедела Павловићеву: "Повраћа ми се од тога"

"Да није било Ане ни не бисмо приметили миличину верзију": Весна Ђогани није штедела Павловићеву: "Повраћа ми се од тога"

Блиц 03.07.2022
Весна Ђогани дошла је на један престонички догађај са супругом Ђолетом Ђоганијем. У свом интервјуу за "Блиц", Весна се дотакла и актуелног проблема који је настао између Ане Николић и Милице Павловић, након што је испливала Анина… »

Вести дана »