Povezane vesti

Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim Miša Grof šokirao: Za psom nosila crninu, za Vidojem skinula i postala vesela…

Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim Miša Grof šokirao: Za psom nosila crninu, za Vidojem skinula i postala vesela…

Kurir 03.07.2022
Od smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, njegova udovica Nikolina Pišek i Vidojev otac, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, počeli su rat preko medija, a sada se u emisiji uživo uključio Miša Grof i šokirao izjavom. Miša Grof je… »
Miša Grof u neverici: Žena koja je bila sa Vidojem kada je umro je nestala

Miša Grof u neverici: Žena koja je bila sa Vidojem kada je umro je nestala

Nova 03.07.2022
Vitor Ristović je ispričao šta se događalo kobne noći kada je njegov sin izgubio život. Miša Grof, otac preminulog Vidoja Ristovića, teško se miri sa velikim gubitkom. Sada se uključio uživo u emisiju, pa je progovorio o brojnim temama, koje su… »
Nikolina Pišek zanemela na stravične optužbe Miše Grofa

Nikolina Pišek zanemela na stravične optužbe Miše Grofa

Nova 03.07.2022
Miša Grof je danas izneo jezive tvrdnje o Nikolini Pišek, udovici svog nedavno preminulog sina Vidoja Ristovića. Hrvatska voditeljka za Nova.rs kaže da je ostala bez teksta. Grof je rekao da je Nikolina odgovorna za smrt njegovog sina, a potom se… »
Miša Grof tvrdi: Nikolina je toliko zla da bi bila komandant Jasenovca

Miša Grof tvrdi: Nikolina je toliko zla da bi bila komandant Jasenovca

Nova 03.07.2022
Miša Grof je danas izneo jezive tvrdnje o Nikolini Pišek, udovici svog nedavno preminulog sina Vidoja Ristovića. Grof je rekao da je Nikolina odgovorna za smrt njegovog sina, a potom se osvrnuo na odnos sa unukom. „Ja svoje unuke obožavam. Una je… »
„Nikolina je ubila mog sina“: Jezive nove optužbe Miše Grofa

„Nikolina je ubila mog sina“: Jezive nove optužbe Miše Grofa

Nova 03.07.2022
Voditeljka Nikolina Pišek pre dva meseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 43. godini. Nedugo nakon što je Vidoje ispraćen na večni počinak, Nikolina je ušla u žestoki sukob sa svekrom Vitorom Ristovićem, Mišom… »

Vesti dana »