Povezane vesti

Šljukin telohranitelj izboden ispred restorana: Detalji obračuna na Novom Beogradu: Napadač mu zario nož u stomak, ranjena…

Blic 03.07.2022
U restoranu na Savskom nasipu sinoć se oko tri sata dogodila pucnjava, u kojoj je su trojica muškaraca povređena, a među njima i Velibor Ć, nekadašnji telohranitelj žrtve "zemunskog klana" Sredoja Šljukića Škljuke. Sukob je započeo svađom… »

Šljukin telohranitelj zvao svoje obezbeđenje, kad su stigli već je bio izboden: Sukob nastao zbog muzike, a ovo nije prvi…

Blic 03.07.2022
Velibor Ć, za kog se tvrdi da je prijatelj ubijenog vođe nekadašnjeg zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke, ranjen je sinoć dva i po sata posle ponoći na parkingu jednog savskog splava kada mu je napadač navodno zario nož u stomak. On je… »

Ko je prijatelj pokojnog Šljuke koji je noćas izboden u novom Beogradu: Potukli se pa zapucali zbog muzike

Kurir 03.07.2022
BEOGRAD - Muškarac za kog se tvrdi da je prijatelj ubijenog vođe nekadašnjeg zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke - Velibor Ć. ranjen je sinoć dva i po sata posle ponoći na parkingu jednog savskog splava kada mu je napadač navodno zario… »

VIDEO Ovde je izboden Šljukin telohranitelj: Krvavi tragovi na Savskom nasipu

Nova 03.07.2022
U obračunu koji se noćas dogodila na Savskom nasipu na Novom Beogradu, kod restorana "Mala Kolubara", tri osobe su povređene, a među njima i V. Ć. (53), za kog su beogradski mediji izvestili da je bivši telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke… »

Posvađali se oko vožnje, pa sevnuo nož: Muškarac izboden u Žarkovu

Nova 03.07.2022
Muškarac (38) je danas izboden nožem danas u beogradskom naselju Žarkovo u Ulici Leposave Vujošević, nezvanično je potvrđeno za portal Nova.rs. Prijava je stigla oko 12.00 časova, a prethodio mu je konflikt u saobraćaju. On je sa ubodnom ranom na… »

Pucnjava u restoranu na Novom Beogradu: U obračunu ranjen Šljukin telohranitelj

B92 03.07.2022
Beograd -- U restoranu Mala Kolubara na Savskom nasipu dogodio se incident. Tri osobe zbrinute su u Urgentnom centru nakon što je došlo do tuče u jednom restoranu na Novom Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u. Do incidenta u restoranu na Savskom… »

Crna nedelja u Beogradu: Muškarac izboden nožem u Žarkovu

Blic 03.07.2022
Muškarac (38) je danas izboden nožem danas u naselju Žarkovo u ulici Leposave Vujošević. On je sa ubodnom ranom na desnoj butini prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Policija je na licu mesta, a više detalja biće poznato nakon uviđaja… »

Tuča i pucnjava u poznatom restoranu na novom Beogradu: Sve je počelo svađom: Jedan upucan, drugi izboden nožem

Blic 03.07.2022
U restoranu Mala Kolubara na Savskom nasipu sinoć se oko tri sata dogodila pucnjava. Teže su povređena dva muškarca, dok je jedan zadobio lakše povrede. Jedna osoba je upucana u biceps, jedan muškarac je izboden nožem, i on je najteže ranjen, a… »

Tuča i pucnjava u kafani na Novom Beogradu: Dvoje povređeno, jedan upucan u restoranu

Kurir 03.07.2022
Tri osobe povređene su u tuči koja je izbila noćas u 2.30 sati u restoranu na Novom Beogradu. Kako Kurir saznaje, do incidenta je došlo kada su se gosti sukobili. - Došlo je do tuče, a onda je jedan gost potegao pištolj i pucao. Navodno, jedna… »

Pucnjava i tuča u restoranu na Novom Beogradu! Jedan gost potegao pištolj, ima više povređenih

Mondo 03.07.2022
Noćas oko 2.30 sati u restoranu Mala Kolubara na Novom Beogradu se desila tuča i pucnjava. Noćas oko 2.30 sati u restoranu Mala Kolubara na Novom Beogradu se desila tuča i pucnjava. Tri osobe povređene su u tuči koja je izbila noćas u 2.30 sati u… »

Prve slike sa mesta pucnjave u Novom Beogradu: Tragovi krvi ispred restorana (foto)

Kurir 03.07.2022
Tri osobe povređene su u tuči koja je izbila noćas u 2.30 sati ispred restorana na Novom Beogradu, a ispred objekta su još vidljivi tragovi krvi. Kako Kurir saznaje, do incidenta je došlo kada su se gosti sukobili. - Došlo je do tuče, a onda je… »

Prvi detalji pucnjave i ubadanja u Novom Beogradu: U obračunu ranjen Šljukin telohranitelj! Zarili mu nož u stomak

Kurir 03.07.2022
BEOGRAD - U Novom Beogradu noćas se oko 2.30 sati dogodila pucnjava. Naime, 33-godišnji V. S. ranjen je u pucnjavi koja se dogodila na parkingu ispred jednog restorana na Savskom keju. On je zadobio teške povrede ruke nanete vatrenim oružjem. Teške… »

U obračunu na novom Beogradu izboden šljukin telohranitelj! Detalji napada - muškarac mu zario nož u stomak

Mondo 03.07.2022
Izboden nekadašnji telohranitelj žrtve "zemunskog klana" Sredoja Šljukića Škljuke. Izboden nekadašnji telohranitelj žrtve "zemunskog klana" Sredoja Šljukića Škljuke. U restoranu Mala Kolubara na Savskom nasipu sinoć se oko tri sata dogodila… »

Vesti dana »