Povezane vesti
Čučković: Moj konkretan posao u prvim danima da pomognem da se rastereti ulaz i izlaz iz Beograda
Euronews 03.07.2022
Nova gradska vlast u Beogradu nastaviće ubrzano da realizuje projekte, kako bi konačno pozicionirala glavni grad kao jedinstven, poručio je gradski menadžer Miroslav Čučković i istakao da će njegov posao biti da život Beograđana učini ugodnijim. "Moj… »
Čučković: Moj posao je da život Beograđana učinim ugodnijim
Telegraf 03.07.2022
Čučković je istakao da je jedan od prioriteta rasterećivanje ulaza i izlaza iz Beograda. Nova gradska vlast u Beogradu nastaviće ubrzano da realizuje projekte, kako bi konačno pozicionirala glavni grad kao jedinstven, poručio je danas gradski menadžer… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 2 satajoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom grmljavinskog nevremena u sredu
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 39 povezanih
Beograd: Predstavnici akademske zajednice blokirali raskrsnicu ispred vlade Srbije
Beta pre 45 minutajoš 17 povezanih
Sukob se upravo razbuktao, sprema se osvetnički napad! Oboren američki helikopter! Hitno se oglasio Tramp: "Odgovorićemo"
Blic pre 50 minutajoš 15 povezanih