Povezane vesti
Kusturica me davio, a ona probola nožem! Batica otkrio detalje - Kostić je tražio da ga šamaram, a Dep da me vodi!
Mondo 03.07.2022
Branislav Fistrić Batica jedan je od naših najpoznatijih kaskadera koji je magični svet pokretnih slika i ekstremnih sportova zavoleo gledajući vratolomije i slušajući priče beogradskih mangupa i kaskadera iz stare garde, čuvenih Zvonceta i Bate… »
Džoni dep hteo je da me vodi za Ameriku: Srpski kaskader rekao ne i pogrešio, a evo šta još dešava na snimanju filmova!
Kurir 03.07.2022
Branislav Fistrić Batica, naš najbolji kaskader i vođa kaskaderske grupe K. G. B., više puta je poginuo na filmu nego što je Bata Živojinović pobio Nemaca. Batica je magični svet pokretnih slika i ekstremnih sportova zavoleo gledajući vratolomije… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane

Rio Tinto potvrdio da je prijavio „Jadar“ za strateški projekat EU
Nedeljnik pre 6 satijoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane