Povezane vesti
Kusturica me davio, a ona probola nožem! Batica otkrio detalje - Kostić je tražio da ga šamaram, a Dep da me vodi!
Mondo 03.07.2022
Branislav Fistrić Batica jedan je od naših najpoznatijih kaskadera koji je magični svet pokretnih slika i ekstremnih sportova zavoleo gledajući vratolomije i slušajući priče beogradskih mangupa i kaskadera iz stare garde, čuvenih Zvonceta i Bate Kamenog… »
Džoni dep hteo je da me vodi za Ameriku: Srpski kaskader rekao ne i pogrešio, a evo šta još dešava na snimanju filmova!
Kurir 03.07.2022
Branislav Fistrić Batica, naš najbolji kaskader i vođa kaskaderske grupe K. G. B., više puta je poginuo na filmu nego što je Bata Živojinović pobio Nemaca. Batica je magični svet pokretnih slika i ekstremnih sportova zavoleo gledajući vratolomije i… »
Vesti dana »
Prizor ispred čačanske porodice kida dušu: Porodica, prijatelji i građani se okupili povodom smrti devojčice
Telegraf pre 16 minutajoš 30 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Vesti online pre 1 satjoš 42 povezane
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 4 satijoš 30 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 9 satijoš 8 povezanih
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 3 satajoš 82 povezane