Povezane vesti
Afrika i roditeljstvo: Samohrani otac iz Nigerije sam podiže sedmoro dece, svi rođeni kao blizanci
Južne vesti 03.07.2022
BBC Ajopo Ogunli, čija je žena rodila pet parova blizanaca, postao je neka vrsta lokalne slavne ličnosti u zapadnoj Nigeriji. On je za BBC afrički servis rekao da sada sam odgaja potomke u državi Ogun, pošto je njegova žena otišla pre mnogo godina nakon… »
Afrika i roditeljstvo: Samohrani otac iz Nigerije sam podiže sedmoro dece, svi rođeni kao blizanci
BBC News 03.07.2022
Njegova supruga je pet puta rodila po dvoje blizanaca, sedmoro je preživelo. Ajopo Ogunli, čija je žena rodila pet parova blizanaca, postao je neka vrsta lokalne slavne ličnosti u zapadnoj Nigeriji. On je za BBC afrički servis rekao da sada sam odgaja… »
Vesti dana »
NNA: Izraelske snage nastavile napade na jug Libana, poginula najmanje jedna osoba
RTV pre 12 minutajoš 99 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
Bakingemska palata u panici nakon napada na Trampa: Razmatraju da li je bezbedno da kralj Čarls dođe sutra u SAD
Večernje novosti pre 1 satjoš 88 povezanih
Danas u Srbiji čak 27 stepeni, u ovom gradu već izmereno 25! Do juče je ovde padao sneg, sada prži sunce, ali od sutra - svežije i pljuskovi!
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
Aleksandra Sofronijević: Srbija spremna za otvaranje pruge do Budimpešte
Politika pre 7 minutajoš 19 povezanih