Povezane vesti
Afrika i roditeljstvo: Samohrani otac iz Nigerije sam podiže sedmoro dece, svi rođeni kao blizanci
Južne vesti 03.07.2022
BBC Ajopo Ogunli, čija je žena rodila pet parova blizanaca, postao je neka vrsta lokalne slavne ličnosti u zapadnoj Nigeriji. On je za BBC afrički servis rekao da sada sam odgaja potomke u državi Ogun, pošto je njegova žena otišla pre mnogo godina nakon… »
Afrika i roditeljstvo: Samohrani otac iz Nigerije sam podiže sedmoro dece, svi rođeni kao blizanci
BBC News 03.07.2022
Njegova supruga je pet puta rodila po dvoje blizanaca, sedmoro je preživelo. Ajopo Ogunli, čija je žena rodila pet parova blizanaca, postao je neka vrsta lokalne slavne ličnosti u zapadnoj Nigeriji. On je za BBC afrički servis rekao da sada sam odgaja… »
Vesti dana »
Posmatrači Saveta Evrope o lokalnim izborima: Na biračkim mestima uglavnom po propisima, situacija van njih alarmantna
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 37 povezanih
Trgovinska robna razmena Srbije 11,5 milijardi evra: Evo 5 ključnih proizvoda koje izvozimo i 5 koje uvozimo
Blic pre 56 minutajoš 28 povezanih
Kreni–promeni najavio žalbe zbog odluka Skupštine Niša: „Nezakonit lanac odluka“
Rešetka pre 1 satjoš 47 povezanih
Dr Matić (Ujedinjeni-Sevojno): Očekujemo da vlast formiramo sa Zdravom Srbijom
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih