Povezane vesti
Afrika i roditeljstvo: Samohrani otac iz Nigerije sam podiže sedmoro dece, svi rođeni kao blizanci
Južne vesti 03.07.2022
BBC Ajopo Ogunli, čija je žena rodila pet parova blizanaca, postao je neka vrsta lokalne slavne ličnosti u zapadnoj Nigeriji. On je za BBC afrički servis rekao da sada sam odgaja potomke u državi Ogun, pošto je njegova žena otišla pre mnogo godina nakon… »
Afrika i roditeljstvo: Samohrani otac iz Nigerije sam podiže sedmoro dece, svi rođeni kao blizanci
BBC News 03.07.2022
Njegova supruga je pet puta rodila po dvoje blizanaca, sedmoro je preživelo. Ajopo Ogunli, čija je žena rodila pet parova blizanaca, postao je neka vrsta lokalne slavne ličnosti u zapadnoj Nigeriji. On je za BBC afrički servis rekao da sada sam odgaja… »
Vesti dana »
Pretres Rektorata, policija rasvetljava okolnosti smrti studentkinje; protest i incidenti na Studentskom trgu
RTS pre 19 minutajoš 103 povezane
Protest ispred Rektorata zbog upada UKP-a: Rektor se obratio okupljenima, više incidenata i sukoba između policije i građana
N1 Info pre 1 satjoš 92 povezane
I SNS i grupa građana Jedan tim ocenile izborne rezultate u Lučanima kao pobedu
Serbian News Media pre 5 satijoš 34 povezane
"Bežite, spasavajte se!" Katastrofa na Bliskom istoku! Formira se novi vojni savez, Iran poslao Americi listu za odstrel, Tramp šalje još jedan nosač aviona (foto, video)
Blic pre 39 minutajoš 75 povezanih
Sutra 1. aprila u 13:30 u Beogradu je protest i skup solidarnosti sa novinarima pretučenim tokom lokalnih izbora! Protest i skup solidarnosti sa novinarima
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 41 povezana