Povezane vesti

Užas u blizini splava u centru Beograda: Telo nepoznate osobe izvučeno iz Save

Telegraf 03.07.2022
Na licu nesta nalazi se policija koja vrši uviđaj. Telo nepoznate osobe izvučeno je danas iz reke nedaleko od splava "Stenka" koji se nalazi u blizini Mosta na Adi, saznaje Telegraf. Na licu nesta nalazi se policija koja vrši uviđaj. Uzrok smrti još… »

Telo muškarca izvučeno kod Mosta na Adi, leš žene iz Zapadne Morave

Nova 03.07.2022
Telo nepoznate osobe izvučeno je danas iz reke nedaleko od splava "Stenka" koji se nalazi u blizini Mosta na Adi. Kako nezvanično saznajemo, na licu mesta je policija, a reč je o muškarcu. Ubrzo nakon toga, stigla je vest i da je iz Zapadne Morave… »

Jeza pod mostom na Adi: Telo izvučeno iz talasa Save

Kurir 03.07.2022
BEOGRAD - Telo nepoznate osobe izvučeno je danas iz reke nedaleko od splava "Stenka" koji se nalazi u blizini Mosta na Adi. Na licu nesta nalazi se policija koja vrši uviđaj. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a više detalja biće poznato kasnije… »

Užas kod Mosta na Adi: Telo izvučeno iz Save

Blic 03.07.2022
Telo nepoznate osobe izvučeno je danas iz reke nedaleko od splava "Stenka" koji se nalazi u blizini Mosta na Adi. Na licu nesta nalazi se policija koja vrši uviđaj i ekipa Hitne pomoći. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a više detalja biće poznato… »

Horor prizor u blizini Mosta na Adi! Iz reke izvučen leš, policija trenutno vrši uviđaj

Mondo 03.07.2022
U blizini mosta na Adi, kod splava "Stenka" izvučeno je telo nepoznate osobe. U blizini mosta na Adi, kod splava "Stenka" izvučeno je telo nepoznate osobe. Telo nepoznate osobe izvučeno je danas iz reke nedaleko od splava "Stenka" koji se nalazi u… »

Vesti dana »