Повезане вести
Не знам ни где је Барбара! Дарко Лазић се збунио због бивше девојке, а сви причају помирењу - "Она има свој живот!"
Мондо 03.07.2022
Иако се шушкало о помирењу, Дарко Лазић открио је у каквом је односу с Барбаром Бобак. Иако се шушкало о помирењу, Дарко Лазић открио је у каквом је односу с Барбаром Бобак. Певачица Барбара Бобак је недавно изјавила да се није… »
Дарко Лазић проговорио о Барбари Бобак: Изненадило га питање о бившој
Нова 03.07.2022
Певач Дарко Лазић недавно је раскинуо са колегиницом Барбаром Бобак, а потом су уследиле приче о помирењу. Међутим, фолкер је сада проговорио о бившој девојци. „Ако до сада нисам направио бум на естради, онда не знам ко је. Не… »
Не знам где је Барбара! Шушкало се да су се помирили, а Дарка Лазића сада изненадило питање о бившој: Она има свој живот!
Курир 03.07.2022
Певач Дарко Лазић недавно је раскинуо са колегиницом Барбаром Бобак, а потом су уследиле приче о помирењу. Међутим, фолкер је сада проговорио о бившој девојци. - Ако до сада нисам направио бум на естради, онда не знам ко је. Не… »
(Видео) "Не знам ни где је Барбара": Дарко Лазић о бившој девојци, збунио се на питање: "Она има свој живот"
Блиц 03.07.2022
Певач Дарко Лазић открио је да се не чује са својом бившом девојком Барбаром Бобак. Наиме, певач је ухваћен на аеродрому након наступа у иностранству, а сада поручује да је он увек био тај који је правио бум на естради. - Ако до… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана