Povezane vesti
Nova DSS izabrala Izvršni odbor i Predsedništvo
Euronews 03.07.2022
Nova Demokratska stranka Srbije izabrala je danas na sednici Glavnog odbora članove Predsedništva i Izvršnog odbora stranke. Kako se navodi u saopštenju Nove DSS, nakon izborne Skupštine i početka procesa podmlađivanja stranke uz promenu imena, za… »
Dnevnik 03.07.2022
BEOGRAD: Nova Demokratska stranka Srbije izabrala je na sednici Glavnog odbora članove Predsedništva i Izvršnog odbora stranke. Kako se navodi u saopštenju Nove DSS, nakon izborne Skupštine i početka procesa podmlađivanja stranke uz promenu imena, za… »
N1 Info 03.07.2022
Na sednici Glavnog odbora Nove Demokratske stranke Srbije izabrani su članovi Predsedništva i Izvršnog odbora stranke. Kako je saopšteno iz Nove DSS, za predsednika Izvršnog odbora izabran je Ivan Jakovljević, a izabrano je i pet članova Predsedništva… »
Nova 03.07.2022
Na sednici Glavnog odbora Nove Demokratske stranke Srbije danas su izabrani članovi Predsedništva i Izvršnog odbora stranke. Kako je saopšteno iz Nove DSS, za predsednika Izvršnog odbora izabran je Ivan Jakovljević, a izabrano je i pet članova… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 32 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 17 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana