Повезане вести

Сатница је позната: Српске одбојкашице против Американки у четвртфиналу Лиге нација

Сатница је позната: Српске одбојкашице против Американки у четвртфиналу Лиге нација

Вечерње новости 04.07.2022
Женска одбојкашка репрезентација Србије играће у четвртфиналу Лиге нација у Анкари против САД у среду, 13. јула од 17.30 часова по нашем, средњеевропском времену, саопштио је данас ФИВБ. ФОТО: М. В. Истог дана од 14 сати састаће… »
Познато када Ђоковић игра против Синера

Познато када Ђоковић игра против Синера

Вести онлине 04.07.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће сутра од 14.30 часова на Централном терену против Италијана Јаника Синера у четвртфиналу Вимблдона, саопштили су организатори. Победник овог дуела састаће се у полуфиналу са бољим из… »
Ево када Ђоковић игра четвртфинале Вимблдона! Позната и имена све тројице противника у борби за финале!

Ево када Ђоковић игра четвртфинале Вимблдона! Позната и имена све тројице противника у борби за финале!

Мондо 04.07.2022
Огласио се организатор турнира. Огласио се организатор турнира Новак Ђоковић у уторак ће од 14.30 играти против Италијана Јаника Синера у четвртфиналу Вимблдона. Организатори су саопштили да ће тај меч бити први на програму на… »
Познато кад Новак игра за полуфинале Вимблдона

Познато кад Новак игра за полуфинале Вимблдона

Нова 04.07.2022
Термин је "закуцан", не може да буде померања. Новак Ђоковић и Јаник Синер играће меч четвртфинала у уторак од 14.30, и њих двојица отварају програм на Централном терену, па је сигурно да ће почети борбу за полуфинале у том… »
Маја Алексић трећи блокер Лиге нација: У Топ 10 Теодора Пушић, Јована Стевановић и Ана Бјелица

Маја Алексић трећи блокер Лиге нација: У Топ 10 Теодора Пушић, Јована Стевановић и Ана Бјелица

Вечерње новости 04.07.2022
ОДБОЈКАШИЦЕ су у групној фази Лиге нација биле успешне и на индивидуланим листама. Код блокерки Маја Алексић је трећа, а Јована Стевановић шеста. На листи играча у пољу либеро Теодора Пушић је четврта. Ана Бјелица је осми… »
Ђоковић: Знам шта ме чека

Ђоковић: Знам шта ме чека

Вести онлине 04.07.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ðоковић изјавио је да очекује тежак меч против Италијана Јаника Синера у четвртфиналу Вимблдона, преноси “Скај спорт”. Ðоковић је синоћ победио Холанђанина Тима ван Рајтховена 6:2, 4:6, 6:1, 6:2, док… »
‘Спреман сам!’: Ђоковић послао јасну поруку наредном противнику на Вимблдону

‘Спреман сам!’: Ђоковић послао јасну поруку наредном противнику на Вимблдону

Хот спорт 04.07.2022
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер свих времена, савладао је холанђанина Тима ван Ријтовена у осмини финала Вимблдона. Српски тенисер је славио са 3:1, по сетовима 6:2, 4:6, 6:1, 6:2 у мечу који је трајао нешто дуже од 150… »
Ђоковић: Видим помало од своје игре код Синера, биће изазован меч

Ђоковић: Видим помало од своје игре код Синера, биће изазован меч

Нова 04.07.2022
Следи окршај са незгодним Италијаном. Новак Ђоковић је у осмини финала савладао неугодног Холанђанина Тима ван Рајтховена резултатом 6:2, 4:6, 6:1, 6:2 и у четвртфиналу га очекује окршај са талентованим Италијаном Јаником… »

Вести дана »