Повезане вести
Смех до суза! Новак Ђоковић направио шоу на конференцији за медије (видео)
Вечерње новости 04.07.2022
Новак Ђоковић је савладао Тима ван Рајтховена са 3:1 и пласирао се у четвртфинале Вимблдона, где га чека Италијан Јаник Синер, који је направио мало изненађење и савладао Карлоса Алкараза са 3:1. Фото: Принтскрин После меча… »
Стефан Ђоковић звезда вимблдон! Новак: Тотално је у тенису, али за мене су друге ствари битне
Вечерње новости 04.07.2022
Новак Ђоковић је након проблема у другом сету успео да прилично рутински савлада Тима ван Рајтховена у четвртом колу Вимблдона и пласира се у четвртфинале. ЕПА После меча причао је о правилима у Лондону, Питу Сампрасу, саставио… »
ВИДЕО Шоу Новака после меча: Касниш, али си ми симпатичан па ћу ти одговорити
Нова 04.07.2022
Новак и Убалдо поново засмејавали новинаре. Новак Ђоковић победио је у осмини финала Вимблдона Тима ван Рајтховена резултатом 6:2, 4:6, 6:1, 6:2, а после меча је био изуетно расположен. Прво је на почетку конференције када је… »
„Стефан то ради, воли да ме уплаши на терену“: Новак о сличности сина и Надала
Нова 04.07.2022
После велике победе прича о породици. Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Вимблдона победом над Тимом ван Рајтховеном резултатом 6:2, 4:6, 6:1, 6:2 а после меча је причао и о сину Стефану. Добио је питање о Стефановом… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 39 минутајош 9 повезаних
Пролеће усред децембра: Ујутру слаб мраз, а онда сунце и раст температуре
Ало пре 34 минутајош 8 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 8 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана