Повезане вести

Смех до суза! Новак Ђоковић направио шоу на конференцији за медије (видео)

Смех до суза! Новак Ђоковић направио шоу на конференцији за медије (видео)

Вечерње новости 04.07.2022
Новак Ђоковић је савладао Тима ван Рајтховена са 3:1 и пласирао се у четвртфинале Вимблдона, где га чека Италијан Јаник Синер, који је направио мало изненађење и савладао Карлоса Алкараза са 3:1. Фото: Принтскрин После меча… »
Стефан Ђоковић звезда вимблдон! Новак: Тотално је у тенису, али за мене су друге ствари битне

Стефан Ђоковић звезда вимблдон! Новак: Тотално је у тенису, али за мене су друге ствари битне

Вечерње новости 04.07.2022
Новак Ђоковић је након проблема у другом сету успео да прилично рутински савлада Тима ван Рајтховена у четвртом колу Вимблдона и пласира се у четвртфинале. ЕПА После меча причао је о правилима у Лондону, Питу Сампрасу, саставио… »
ВИДЕО Шоу Новака после меча: Касниш, али си ми симпатичан па ћу ти одговорити

ВИДЕО Шоу Новака после меча: Касниш, али си ми симпатичан па ћу ти одговорити

Нова 04.07.2022
Новак и Убалдо поново засмејавали новинаре. Новак Ђоковић победио је у осмини финала Вимблдона Тима ван Рајтховена резултатом 6:2, 4:6, 6:1, 6:2, а после меча је био изуетно расположен. Прво је на почетку конференције када је… »
„Стефан то ради, воли да ме уплаши на терену“: Новак о сличности сина и Надала

„Стефан то ради, воли да ме уплаши на терену“: Новак о сличности сина и Надала

Нова 04.07.2022
После велике победе прича о породици. Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Вимблдона победом над Тимом ван Рајтховеном резултатом 6:2, 4:6, 6:1, 6:2 а после меча је причао и о сину Стефану. Добио је питање о Стефановом… »

Вести дана »