Povezane vesti
Šok! Svi zanemeli kada je voditelj rekao ko je napustio Zadrugu 5: "Kajem se zbog veze sa Filipom Carem"
Blic 04.07.2022
Ana Jovanović izbačena je iz "Zadruge" nakon što je Anđelo Ranković odneo pobedio u igrici i njemu su duplirani glasovi. - Jedna osoba ima 79%, a druga ima 21% vaših glasova, zadrugu napušta Ana Jovanović - rekao je Darko, a zadrugari su krenuili da se… »
Ova bomba napustila je zadrugu 5! Rijaliti ostao bez ove učesnice, a evo šta bi najradije izbrisala da može! (video)
Kurir 04.07.2022
Publika je odlučila da glasovima izbaci Anu Jovanović iz daljeg takmičenja u " Zadruzi 5". Ana je po izlasku odmah iznela svoje utiske o učešću. - Puna sam utisaka, ozbiljno iskustvo i jako mi je drago zbog toga - rekla je Ana. - Moje zaljubljivanje u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 37 povezanih
Pezeškijan obradovao naciju: Iranu će ovo ipak biti vraćeno
Večernje novosti pre 46 minutajoš 29 povezanih
Nastavlja se toplotni talas, pod crvenim meteoalarmom veći deo Srbije: Pad temperature od 1. jula
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 26 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Brazilci strepe od Japanaca, evo šta nas čeka na Svetskom prvenstvu
Nova pre 21 minutajoš 38 povezanih