Povezane vesti
Ovo je karamelina žena! S Milicom je 17 godina u braku, pravo je lepa, a evo kako mu je spasla život
Kurir 04.07.2022
Gorana Stojićevića Karamelu svi znate, međutim, malo ko zna kako izgleda njegova supruga, koju krije od očiju javnosti. - Oženio sam se zbog sebe, zbog svoje sreće. I baš me briga šta primitivci i neobrazovani ljudi pričaju! Zbog prirode posla, na sceni… »
"Imao sam prvu bračnu noć" ovo je karamelina žena Pričalo se da je naklonjen istom polu, a sa Milicom je 17 godina u braku…
Blic 04.07.2022
Voditelj Goran Stojićević Karamela svojevremeno je važio za najpoznatijeg imitatora Jugoslavije. On je skrenuo pažnju na sebe pre svega zbog toga što se zbog performansa šminkao, nosio perike i mini suknje što je dovelo do toga da neki pomisle da je… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum o Ukrajini: konstruktivni razgovori i najave sankcija
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 64 povezane

Navijači Leha se poigrali sa imenom Crvene zvezde: Pogledajte koreografiju i vatromet Poljaka
Kurir pre 15 minutajoš 36 povezanih

Suzana Jovanović prvi put posle Popovićeve smrti: Šta joj je Brena uradila nakon sahrane, i kako su izgledali Sašini poslednji dani
Hello pre 3 satajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 25 minutajoš 179 povezanih