Povezane vesti
Ovo je karamelina žena! S Milicom je 17 godina u braku, pravo je lepa, a evo kako mu je spasla život
Kurir 04.07.2022
Gorana Stojićevića Karamelu svi znate, međutim, malo ko zna kako izgleda njegova supruga, koju krije od očiju javnosti. - Oženio sam se zbog sebe, zbog svoje sreće. I baš me briga šta primitivci i neobrazovani ljudi pričaju! Zbog prirode posla, na sceni… »
"Imao sam prvu bračnu noć" ovo je karamelina žena Pričalo se da je naklonjen istom polu, a sa Milicom je 17 godina u braku…
Blic 04.07.2022
Voditelj Goran Stojićević Karamela svojevremeno je važio za najpoznatijeg imitatora Jugoslavije. On je skrenuo pažnju na sebe pre svega zbog toga što se zbog performansa šminkao, nosio perike i mini suknje što je dovelo do toga da neki pomisle da je… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih

Student koji je pritvoren nakon demoliranja prostorija SNS u Novom Sadu štrajkuje glađu šest dana
NIN pre 5 minutajoš 13 povezanih

Slankamenac: Među provokatorima i onaj po nadimku Šulc, poljoprivrednici uhapšeni da bi nas zastrašili
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih

Kac: Ako Hamas ne oslobodi taoce i ne položi oružje, Pojas Gaze će biti uništen
NIN pre 31 minutajoš 35 povezanih