Povezane vesti

Na prelazu Gradina čeka se dva, na Preševu jedan sat

Politika 04.07.2022
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, putnička motorna vozila najduže čekaju na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, gde je zadržavanje 120 minuta. Kako su preneli JP Putevi Srbije, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu… »

Na prelazu Gradina čeka se dva, na Preševu jedan sat

RTV 04.07.2022
BEOGRAD, BAČKI VINOGRADI - Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, putnička motorna vozila najduže čekaju na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, gde je zadržavanje 120 minuta. Kako su preneli JP Putevi Srbije, na graničnom… »

Četvrti dan gužve na graničnim prelazima, ovde je najgore: Kolona se neprestano povećava, sledi novi talas

Telegraf 04.07.2022
Duge kolone vozila na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, kao i na Preševu, graničkom prelazu ka Severnoj Makedoniji. Četvrti dan za redom gužve su na graničnim prelazima, a najopterećeniji su međunarodni prelazi koji rade… »

I dalje gužve na granicama – najveće na prelazima ka Bugarskoj i Severnoj Makedoniji

Euronews 04.07.2022
Četvrti dan za redom gužve su na graničnim prelazima, a najopterećeniji su međunarodni prelazi koji rade 24 sata. Kolone vozila su i danas pre podne na najvećem prelazu iz pravca Mađarske, Horgošu, ali su duge kolone na izlazu iz te zemlje i na… »

Haos na granicama, čeka se i do 3 sata: Ovo je trenutno "najkritičniji" prelaz, kolona duga 5 kilometara (foto)

Blic 03.07.2022
Usled pojačanog saobraćaja tokom letnje sezone, na izlaz iz Srbije najviše se čeka na jugu zemlje, na Gradini i na Preševu, a za ulaz u našu zemlju najduže kolone su na Horgošu. Već treći dan traje prava opsada na Horgošu na ulazu u zemlju… »

Vesti dana »