Повезане вести

У Србији 1.260 новозаражених корона вирусом

У Србији 1.260 новозаражених корона вирусом

Слободна Европа 04.07.2022
У Србији је у последњих 24 сата регистровано 1.260 новозаражених корона вирусом, а једна особа је преминула, саопштило је Министарство здравља 4. јула. Тестирано је 8.328 људи. У болницама је 121 пацијент, а девет особа је на… »
У Србији регистровано 1.260 нових случајева короне

У Србији регистровано 1.260 нових случајева короне

РТК 04.07.2022
У Србији је у последња 24 сата регистровано 1.260 нових случајева заразе коронавирусом. Од последица инфекције преминула је једна особа. На болничком лечењу је 121 пацијенат, од којих је деветоро на респираторима.… »
КОРОНА БРОЈКЕ ПОНОВО СКАЧУ! У Србији регистровано 1.260 новозаражених

КОРОНА БРОЈКЕ ПОНОВО СКАЧУ! У Србији регистровано 1.260 новозаражених

Санџак хабер 04.07.2022
БЕОГРАД – У претходна 24 часа у Србији је од последица инфекције вирусом корона преминула једна особа тако да је укупан број смртних случајева од почетка епидемије повећан на 16.132. По подацима Института за јавно здравље… »
Корона у Србији: Једна особа преминула, више од 1.200 новозаражених

Корона у Србији: Једна особа преминула, више од 1.200 новозаражених

Радио 021 04.07.2022
Према званичним подацима Министарства здравља, у последња 24 часа у Србији је од последица короне преминула једна особа. Од почетка епидемије до данас су преминуле 16.132 особе. Хоспитализована је 121 особа, а девет пацијената… »
Корона бројке поново скачу! У Србији регистровано 1.260 новозаражених

Корона бројке поново скачу! У Србији регистровано 1.260 новозаражених

ИндексОнлине 04.07.2022
БЕОГРАД – У претходна 24 часа у Србији је од последица инфекције вирусом корона преминула једна особа тако да је укупан број смртних случајева од почетка епидемије повећан на 16.132. По подацима Института за јавно здравље… »
Још 1.260 новооболелих, један преминули, девет на респираторима

Још 1.260 новооболелих, један преминули, девет на респираторима

Данас 04.07.2022
У Србији у последња 24 сата регистровано је 1.260 новооболелих од корона вируса и један преминули. Укупно у нашој земљи до сада је оболело 2.033.180 особа од овог вируса, а регистрован је 16.132 смртни случај. На болничком… »
Корона пресек: Више од 1.200 новозаражених, преминула једна особа

Корона пресек: Више од 1.200 новозаражених, преминула једна особа

Еуроневс 04.07.2022
Према последњем пресеку у Србији је забележено још 1.260 особа заражених коронавирусом, од тестираних 8.328. Преминуо је један пацијент, док је 121 особа хоспитализована. На респираторима је деветоро оболелих. Подсетимо, у… »
Министарка Зорана Михајловић позитивна на корона вирус

Министарка Зорана Михајловић позитивна на корона вирус

Телеграф 04.07.2022
Последњих дана број новозаражених у нашој земљи је у порасту. Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић објавила је данас да је позитивна на корона вирус. Михајловић је на Инстаграм профилу… »
Зорана Михајловић позитивна на коронавирус

Глас Зајечара 04.07.2022
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић саопштила је да је позитивна на коронавирус. „Драги моји, у животу сам увек била позитивна. Али, ова позитива ми није требала“, написала је Михајловић на Инстаграму. Министарка… »
Министарка Зорана Михајловић позитивна на коронавирус

Министарка Зорана Михајловић позитивна на коронавирус

Дневник 04.07.2022
БЕОГРАД: Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић објавила је данас да је позитивна на коронавирус. Михајловић је на Инстаграм профилу поручила пратиоцима да је увек у животу била позитивна, али… »
Зорана Михајловић позитивна на корона вирус

Зорана Михајловић позитивна на корона вирус

Данас 04.07.2022
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић огласила се путем инстаграм профила саопштавајући да је оболела од корона вируса. „Драги моји, у животу сам увек била позитивна. Али ова позитива ми није требала“, написала је… »

Н1 Инфо 04.07.2022
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић саопштила је да је позитивна на коронавирус. „Драги моји, у животу сам увек била позитивна. Али, ова позитива ми није требала“, написала је Михајловић на Инстаграму. А пост… »
Зорана Михајловић позитивна на корону

Зорана Михајловић позитивна на корону

Нова 04.07.2022
Министарка енергетике Зорана Михајловић објавила је на свом Инстаграм налогу да је позитивна на корона вирус. „Драги моји, у животу сам увек била позитивна. Али ова позитива ми није требала. Чувајте се“, навела је Михајловић. А… »
Зорана Михајловић има корону

Зорана Михајловић има корону

Радио 021 04.07.2022
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић позитивна је на вирус корона. Михајловић је то саопштила на свом Инстаграм профилу. "Драги моји, у животу сам увек била позитивна. Али, ова позитива ми није требала", написала… »
Ковид у Новом Саду: Поново расте број заражених и хоспитализованих

Ковид у Новом Саду: Поново расте број заражених и хоспитализованих

Радио 021 04.07.2022
У Новом Саду се полако повећава и укупан број заражених ковидом и број ковид пацијената у болници на Мишелуку. Тренутно се у овој здравственој установи лечи 27 пацијената оболелих од короне, док их је, према последњим доступним… »

Вести дана »