Povezane vesti
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da "statiraju" pored mene
Euronews 04.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju" pored… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
Telegraf 04.07.2022
Da li se oni nekome u javnosti, fizički ne sviđaju, to je drugi problem, ali ja ih nisam birao prema tome - rekao je Šapić. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
RTV 04.07.2022
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju"… »
Vesti dana »
Vučić: Jedan od temelja naše države jesu žrtve heroja, naša obaveza da čuvamo uspomenu
Euronews pre 3 minutajoš 33 povezane
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 2 satajoš 44 povezane
Petrović (SRCE) za TV N1: Vlast zloupotrebljava institut autentičnog tumačenja, to što su članovi Saveta REM podneli ostavke SNS tumači da nisu
Glas Šumadije pre 3 minutajoš 21 povezana
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 3 satajoš 117 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 4. jul: Pretežno sunčano, dnevna temperatura ispod 30 stepeni
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane