Povezane vesti
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da "statiraju" pored mene
Euronews 04.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju" pored… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
Telegraf 04.07.2022
Da li se oni nekome u javnosti, fizički ne sviđaju, to je drugi problem, ali ja ih nisam birao prema tome - rekao je Šapić. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
RTV 04.07.2022
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju"… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana