Povezane vesti
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da "statiraju" pored mene
Euronews 04.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju" pored… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
Telegraf 04.07.2022
Da li se oni nekome u javnosti, fizički ne sviđaju, to je drugi problem, ali ja ih nisam birao prema tome - rekao je Šapić. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
RTV 04.07.2022
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju"… »
Vesti dana »
Valverdeova simultanka za veliku pobedu Reala, Siti pred nemogućom misijom
RTS pre 14 minutajoš 48 povezanih
Strika: Izjava Zavišića da su svi Hrvati ustaše je katastrofalna, mržnja se konstantno proizvodi
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Njujork tajms: Škola u Minabu pogođena zbog zastarelih obaveštajnih podataka; IEA pustila najveću količinu rezervi nafte u istoriji
RTS pre 1 satjoš 96 povezanih
"Ušle su potcenjivački, da ih ne branim stalno": Selektor nije zadovoljan, iako je Srbija razbila Island
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane