Povezane vesti
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da "statiraju" pored mene
Euronews 04.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju" pored… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
Telegraf 04.07.2022
Da li se oni nekome u javnosti, fizički ne sviđaju, to je drugi problem, ali ja ih nisam birao prema tome - rekao je Šapić. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do… »
Šapić: Saradnike sam birao po rezultatima, ne da statiraju
RTV 04.07.2022
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je saradnike sa kojima će voditi grad birao na osnovu onoga što su do sada radili i rezultata koje su postigli, ističući da je birao ljude koji mogu da mu pomognu, a ne da "statiraju"… »
Vesti dana »
Sofronijević: Za legalizaciju od juče prijavljeno više od 45.000 objekata
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležavaju godinu dana od početka blokade ovog fakulteta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Tramp navodno Zelenskom dao rok od nekoliko dana za odgovor na američki mirovni plan
Danas pre 2 satajoš 1 povezana