Povezane vesti
"Reci im da sam nastradao, pa da vidimo kome je do mene stalo": Svedok o ubijenom Bojanu u Belvilu
Telegraf 04.07.2022
Na današnjem ročištu saslušana su četiri svedoka. Prvi se sudu obratio Mitar Boro koji je objasnio da je ubijenog Mirkovića poznavao pet, šest godina. Upoznali su se preko poslova obezbeđenja. Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Lazaru… »
"Reci im da sam nastradao, pa da vidimo kome je stalo": Nastavljeno suđenje za ubisvo u Belvilu: Saslušana šetiri svedoka
Blic 04.07.2022
Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Lazaru Tejiću i još četvorici optuženih za ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil. Na današnjem ročištu saslušana su četiri svedoka. Prvi se… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 56 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 3 satajoš 18 povezanih
"Jovanka ga je gurnula i rekla mu - Evo ti je" Ovako je Olivera Katarina govorila o tajnim susretima sa Titom
Telegraf pre 12 minutajoš 54 povezane
Nema mesta za propuste: Država pojačava borbu protiv afričke kuge svinja
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih