Povezane vesti
"Reci im da sam nastradao, pa da vidimo kome je do mene stalo": Svedok o ubijenom Bojanu u Belvilu
Telegraf 04.07.2022
Na današnjem ročištu saslušana su četiri svedoka. Prvi se sudu obratio Mitar Boro koji je objasnio da je ubijenog Mirkovića poznavao pet, šest godina. Upoznali su se preko poslova obezbeđenja. Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje… »
"Reci im da sam nastradao, pa da vidimo kome je stalo": Nastavljeno suđenje za ubisvo u Belvilu: Saslušana šetiri svedoka
Blic 04.07.2022
Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Lazaru Tejiću i još četvorici optuženih za ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil. Na današnjem ročištu saslušana su četiri… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici i studenti protestovali ispred Ministarstva prosvete, šetaju do RTS-a i sindikata
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih

Kremlj: Delimično primirje se odnosi samo na energetsku infrastrukturu
N1 Info pre 54 minutajoš 75 povezanih